Hvordan fjerne Tørket Grout Fra New Tile

February 12

Hvordan fjerne Tørket Grout Fra New Tile


Grout brukes under installasjonen av flis for å hjelpe holde flisene sammen og å holde fuktighet fra siver bak flisene. Fuging flis er en rotete jobb, så det er sannsynlig at noen fugemasse vil komme inn på ansiktet av de nye fliser. Bruk riktige produkter og metoder for å effektivt fjerne tørket fugemasse fra nye fliser uten å skade fliser selv.

Bruksanvisning

1 Fyll en tom sprayflaske med varmt vann. Spray vann på de berørte områdene av flis.

2 Skrap av så mye av tørket fugemasse som mulig med en 3/8-tommers tykke, 1-tommers bred trepinne. Du kan kjøpe disse pinnene på de fleste hjem forbedring sentre eller lage dem selv. Unngå å bruke metall av noe slag å skrape av fugemasse eller du risikerer å skade fliser. Støvsug opp all løsnet fugemasse.

3 Spray mer vann på eventuelle gjenværende fugemasse igjen på flisen. Skrubb de områdene med en våt nylon skuresvamp. Bruk rikelig med vann mens skrubbe. Buff flisen med en tørr klut for å fjerne eventuelle dis eller rester.

4 Fyll en bøtte med en liter varmt vann og en kopp sukker hvis noen tørket fugemasse forblir på flisen. Hell sukker vann direkte på de berørte områdene og la den sitte i minst to timer. Skrubb med nylon skurerondell å fjerne fugemasse. Buff med en tørr klut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com