Hvordan fjerner jeg Kles Grout gjøre fra Keramiske fliser?

April 1

Hvordan fjerner jeg Kles Grout gjøre fra Keramiske fliser?


Keramiske fliser er installert på vegger og gulv til møbler og konstruksjonsformål. Under fliser installasjon, injeksjonsmørtel uunngåelig blir utflytende på flisene. Grout blir vesentlig vanskeligere etter hvert som den tørker, inntil den når full styrke etter flere dager eller uker. Jo lenger fuger forblir på keramiske fliser, desto vanskeligere er det å fjerne. For å gjenopprette grundig utseendet av keramiske fliser, bruker visse forsyninger for å fjerne den tørre massen så snart som mulig.

Bruksanvisning

1 Spray vann rikelig over den tørre fugemasse på den første keramiske fliser. Skrape av tørr fugemasse, ved hjelp av en 1/4-tommers tykke solid eik pinne. Hvis kantene på eik stick er litt rund, firkantet kutt endene av pinnen med en elektrisk sag.

2 Suge en nylon skuresvamp i vannet. Skrubb fliser med skuresvamp til alle gjenværende massen er helt fjernet. Hold flisene konstant våt når du skrubbe dem med skuresvamp.

3 Skyll flisene med vann, med en mopp. Fjern fugemasse partikler og rusk fra fliser, med en våt vakuum. Hvis flisene er fortsatt våt etter støvsuging, tørk dem grundig med et rent håndkle.

Hint

  • Du kan erstatte en myk klut for mopp, hvis flisene ikke er installert på gulvet.
  • Bruk aldri metallredskaper for å fjerne tørr fugemasse fra keramiske fliser; flisene kan bli permanent ripete.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com