Slik Care for en bortskjemt kokk Stone Bar Pan

May 2

The Pampered Chef tilbyr en bar pan i sin steintøy serien. Steintøy er verdsatt for sin evne til å fordele varmen, og baren panne er den ideelle størrelsen for å lage alt fra brownies og cookies til kyllingbryst og pai. Nøkkelen til å opprettholde nonstick overflaten av steinen er å krydre det før bruk. Med riktig pleie, kan kjelen være en allsidig og langvarig tillegg til kokekar samlingen.

Bruksanvisning

1 Hånd-vaske bar pannen før du bruker den for første gang. Ikke bruk såpe eller oppvaskmiddel. Skylle pannen i varmt vann er alt du trenger å gjøre for å sørge for at det er rent før du bruker den.

2 Coat overflaten av kjelen med en matolje med en ren klut. Mettet fett, for eksempel kokosnøttolje eller smult, er gode valg fordi de holder seg stabile ved høye temperaturer. Bruk kluten til å belegge pannen grundig og fjerne overflødig olje. Det er ikke nødvendig å skylle oljen av pannen. Oljen kombinerer med varmen fra matlaging til å utvikle en naturlig nonstick overflate. Ikke bruk aerosol matlaging spray på pannen. De forlater en klebrig, vanskelig å fjerne rester.

3 Bake fettrik mat på stein bar panorere de første gangene du bruker den til å ytterligere sesong overflaten. De fett fra nedkjølt kjeks eller bacon vil øke nonstick egenskaper pannen.

4 Tin tunge, frossen mat før du setter dem på pannen, og dekke minst to tredjedeler av den pan overflate med mat. Jevnt distribuere mat på linjen pan å hindre termisk sjokk, eller sprukket på grunn av raske temperaturendringer.

5 La din stein bar pan avkjøles til romtemperatur før rengjøring. Ekstreme temperaturendringer vil sprekke eller chip din steintøy.

6 Fjern overflødig mat etter bruk med en nylon skrape, som følger med hver Pampered Chef steintøy kjøp. For fast-på mat, la bar pan å suge i varmt vann i 10 til 20 minutter, skrape av mat og skyll.

Hint

  • Bruk en varm pad under bar pan. Den pan vil lage riper flater hvis flyttet eller dras.
  • Jo mørkere pan blir, jo bedre fungerer det.
  • Ikke forvarme steinen bar pan.
  • Såpe eller oppvaskmiddel vil ødelegge nonstick overflaten og påvirker smaken av mat tilberedt på pannen.
  • Alle overflater i kjelen bli veldig varmt i ovnen. Bruk en ovn mitt å fjerne bar kjelen fra ovnen eller å flytte varm panne fra en overflate til en annen.
  • Ikke legg Pampered Chef stein bar panne i oppvaskmaskinen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com