Hvordan man kan sammenligne Avalon Wood Ovner

May 15

Hvordan man kan sammenligne Avalon Wood Ovner


Avalon er et selskap som spesialiserer seg på å selge tre, gass- og pelletsfyrte ildsteder, peisinnsatser og ovner for forbrukerne. Hvis du er interessert i å kjøpe en ny vedovn til hjemmet ditt, bør du undersøke et selskap nøye før du velger det. Hvis forskning viser at Avalon er det beste valget for dine behov, er neste jobb å sammenligne alle de Avalon vedovn alternativer før du tar en endelig beslutning om å kjøpe.

Bruksanvisning

En sammenligning varmekapasiteten til Avalon vedovn alternativer. Små kapasitet ovner kan varme ca 600 til 1200 kvadratfot. Medium kapasitet ovner kan varme opp til 2000 kvadratfot høy kapasitet og vedovner kan varme fra ca 1500 til 2500 kvadratfot.

2 Sammenlign utslippene per time for de ulike Avalon vedovn alternativer. Utslippene for Avalon ovner varierer fra i underkant av to gram per time til over fire gram per time.

3 Sammenlign størrelsen på Avalon vedovner. Du ønsker å sikre at det vil passe inn hvor mye plass du har. For eksempel har Avalon Spokane 1750 Wood Stove et brennkammer størrelse på omtrent 2,2 kubikkfot, og har en stål plate av tre sekstendels til fem sekstendels deler av en tomme og veier ca 430 pounds. Den har også plass stokker opp til 18 inches lang.

4 Forskning maksimal brenntid på hver Avalon vedovn. Dette kan variere fra åtte til 12 timer.

5 Sammenlign varmeeffekt på Avalon ovner for å få et bedre inntrykk av hvor effektivt de kan varme opp boligen din. Den varmeeffekt varierer fra 64 200 til 74 300 BTU per time. Alle Avalon ovner har en samlet virkningsgrad på 75-pluss prosent, ifølge Avalon.

6 Tenk den generelle designen av hver vedovn, samt finish alternativer, for å sørge for at det vil matche rommet du har tenkt å sette den i. Avalon finish alternativer inkluderer svart, messing, stål, brun emalje og børstet aluminium.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com