Gjør det selv Tile Stairs

April 25

Gjør det selv Tile Stairs


Teppe, parkett og fliser er de mest populære er ferdig for et sett med trapper. Tile kan synes det vanskeligste, men det er faktisk ganske enkelt forutsatt at du har de riktige verktøyene og følge noen enkle tips.

Før du begynner

Betong trapp er det beste for flis. På tre, kan vekten av flis føre til at trapper å bryte fra hverandre. Også, sørg for at flisen ikke er for glatt. Det bør ha en bit av slitebanen på den.

Installasjon

I tillegg til fliser, trenger du mørtel, en morter sparkel, en flis sag, og x-formet plast fliser avstandsstykker (som er små og plassert i mellom flisene for å holde avstanden mellom dem konsekvent.) Alle disse kan bli funnet på noe maskinvare eller flis butikken. Å starte, lå mørtel og sette fliser på øverste trinn og jobb deg nedover. Dette vil holde deg fra å gå på våt mørtel eller på fliser som ikke er ferdig med å sette. Hver slitebanen bør jevnes før han flyttet til stigerøret. Pass på at du har riktig tykkelse av mørtelen for trinn og stigerørene, 3/8 til 3/4 tommer for stigerør og 1 1/4 tommer for trinnene. Trykk flisene inn i morter, ved hjelp av plast flisen avstandsstykker for å opprettholde avstanden mellom stykkene. Som du legger trådene, sørg for at ingen av flis går over kanten av trappen. Den beste måten å oppnå dette på er å starte med hele stykker i baksiden av hver slitebanen, og kuttet brikkene til å passe som du jobber deg frem ved hjelp av en flis sag. (En flis sag kan leies på en jernvarehandel). Stigerørene skal kuttes for å bli enda med toppen av trappen, slik at de ikke skyver slitebanen fliser opp.

fuging

Når flisene er satt, fugemasse dem. Pass på at du velger riktig fugemasse for det området du er flislegging, som forskjellige gryn beskytte mot forskjellige ting, for eksempel vannskader eller høyt stress. Dra forsiktig opp avstandsstykkene og presse fugemasse inn i sprekker. Når fugemassen har tørket, vil trapp være klar for trafikk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com