Hvordan bruke Speed ​​Strip av Coastwide Laboratories

April 7

Hvordan bruke Speed ​​Strip av Coastwide Laboratories


Gulvvoks beskytter gulvet fra alle typer slitasje, men over tid kan det bli kjedelig og har en gulaktig fargetone. For å rette disse problemene må du søke på nytt voks, men før du kan du må fjerne de gjenværende gammel voks. Coastwide Labs 'Speed ​​Strip Wax Stripper vil ta wax off med bare en liten albue fett. Det er viktig å bruke Speed ​​Strip Wax Stripper riktig, som kjemikalier kan gjøre alvorlig skade hvis brukt på feil måte eller på feil underlag.

Bruksanvisning

1 Bland en liten del av Speed ​​Strip Wax Stripper med fem delene av kaldt vann. Plasser denne løsning på et diskret område av gulvet. La løsningen sitte der i 10 minutter, deretter vakuum det opp med en våt vakuum. Observer gulvet for å se om det er noen misfarging eller skade; hvis det er, må du ikke bruke dette produktet på gulvet.

2 Fjern alle møbler fra gulvet. Feie gulvet for å fjerne all skitt og rusk fra området.

3 Kombiner en del av Speed ​​Strip og fem deler av kaldt vann i en bøtte. Bruke noen av oppløsningen til en 2-av-fire-fot område av gulvet. Selv ut løsningen distribusjon med mopp.

4 Vent 10 minutter, deretter bruke løsningen til en annen 2-av-fire-fots område. Umiddelbart begynne å skrubbe det første området med mopp. Bruk press på mopp å skrubbe området grundig. Vakuum området med en våt vakuum. Innen du er ferdig, vil det andre området være klar til å skrubbe. Påfør løsningen på et tredje område, deretter skrubbe andre. Fortsett til gulvet er ferdig.

5 Se etter eventuelle gjenværende voks og gå gjennom prosessen på nytt for et område som fortsatt har voks på den.

6 Tøm bøtte og tilsett vanlig kaldt vann til det. Skrubb hele gulvet med kaldt vann og la gulvet lufttørke.

Hint

  • Ikke bruk Speed ​​Strip Wax Stripper på tregulv eller malte overflater.
  • Dersom stripper løsning sprut på alle vegger, gulvlister eller inventar, tørk det umiddelbart vekk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com