Hvordan å beskjære et tropisk Ginger Plant

March 7

Hvordan å beskjære et tropisk Ginger Plant


Alle pryd ingefær planter anses tropisk fordi de foretrekker et varmt, fuktig klima. Disse plantene har lange, tynne blader som peker oppover og produsere levende-farget blomstrer året rundt. Ginger planter ikke krever mye beskjæring som andre planter gjør, men de dra nytte av sporadisk lys beskjæring.

Bruksanvisning

1 Undersøk ingefær plante blomster og finne de som har slått brun eller er Wilting. Ta tak i foten av stammen med de døde eller døende blomstre. Bruk beskjæringssakser å kutte stammen av i nærheten av bunnen av anlegget. Ginger plante stammer bare produsere en blomst før han døde, så beskjæring disse av gjør anlegget mer attraktivt. Beskjær disse stammer kontinuerlig gjennom hele året hver gang en blomst blekner.

2 Undersøk de nedre bladene av ingefær anlegget og se etter blader som er brun eller gul. Fjerne disse bladene ved å trekke dem av bunnen av anlegget med fingrene. Når bladene blir gule eller brune, vil de ikke bli frisk igjen. Fjerne disse bladene dirigerer næringsstoffer i planten til de sunne delene.

3 Se etter tegn på sykdom på anlegget blader, som indikert av svart eller grå flekker. Ginger plantene elsker fuktig jord og luft, men hvis overwatered kan utvikle mugg. Hvis du fange mugg tidlig nok, er det bare beskjære av bladene eller stilken bruker beskjæringssakser, for å hindre at sykdommen sprer seg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com