Hvordan erstatte en tappekran forsyningslinje

March 17

Eier du et hus som lærer hvordan du skal utføre mindre rørleggerarbeid oppgaver kan spare penger ellers brukt til å ansette en profesjonell rørlegger. Krever bare noen få verktøy, erstatte kranen forsyningslinjer er ikke en vanskelig oppgave. Husk at en del av dette prosjektet vil kreve at du ligger på ryggen i et skap.

Bruksanvisning

1 Fjern alt fra skapet hvor stengeventiler er plassert under vasken. Vri stengeventiler plassert på veggen til deres off posisjon og åpne ventilene på kranen (varme og kalde knotter eller håndtak) for å avlaste vanntrykket.

2 Sett en liten panne under stengeventiler for å fange vann som kan unnslippe kranen forsyningslinjer når de er fjernet. Fjern mutrene som fester kranen forsyningslinjene til stengeventiler ved å skru dem mot klokken med en skiftenøkkel eller en tang.

3 Fjern mutrene som fester kranen forsyningslinjene til kranen med en skiftenøkkel eller en tang. Installer de nye kranen forsyningslinjer ved å koble dem til kranen først. Stram dem med hånden og deretter en skiftenøkkel for å sørge for at de er sikret.

4 Installer den nye kranen forsyningslinjene til stengeventiler. Stram dem med hånden først og deretter fastnøkkel til å være sikker på at de er stramme.

5 Slå vannet på ved stengeventiler og se etter lekkasjer.

Hint

  • Bruk tråden tape hvis de nye forsyningslinjene ikke har gummipakninger i nøtter.
  • Sjekk de nye forsyningslinjer i løpet av de neste dagene for å være sikker på ingen lekkasjer utviklet.
  • Ikke la kjemikaliene fjernet fra under vasken uten tilsyn i nærvær av barn eller kjæledyr.
  • Ikke stram mutterne på kranen forsyningslinjer - dette vil skade gjengene og føre vannledningene å lekke.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com