Hvordan du oppbevarer Corn Uten Weevils

March 15

Hvordan du oppbevarer Corn Uten Weevils


Kornet Weevil, en liten flygende bille, er en av de største truslene mot en mais bonde yield. Det kan hjemsøke mais mens de fortsatt på stilken på feltet, etter at det er blitt sølt på bakken eller når den er lagret i en kasse for senere bruk. Å vite hvordan du lagrer din mais riktig - og når - er avgjørende for å minimere antall biller ødelegger avlingen.

Bruksanvisning

1 Fjern alle gamle mais kjerner fra lagrings bin med en kost. Jo eldre kjerner i hyllen, jo bedre hjem for mais biller.

2 Rengjør oppbevaringsrom grundig med en mopp fuktet i oppvaskmiddel og vann - fra hjørne til hjørne, topp til bunn - like før du høster din mais. Rengjør innhøstingsutstyr for rett før du bruker den.

3 Inspiser oppbevaringsrom for eventuelle sprekker som mais biller kan bruke for å få adgang til din avling.

4 Nail på et fint siktmateriale til eventuelle sprekker du finner eller bruke en tykk perle av tre drivning.

5 Desinfiser din oppbevaringsrom og maisavlinger før bringe i høst. Den type insektmiddel som er best vil avhenge av lokale lover og type mais du vokser. Ta kontakt med din statens landbruks utvidelse for hvilke typer kjemikalier som passer best for din stamme av mais og området. En vanlig plantevernmiddel brukes er aluminium phosphide, som går under merkenavnet Phostoxin eller Fumiphos.

6 Høste din mais på riktig tid. Riktig fuktighet for oppbevaring varierer etter belastning, alt fra maksimalt 10 til 14 prosent fuktighet. Dette mais er mindre tilbøyelige til å bære biller med det i søppelkassen.

7 Regelmessig bruk en korn Trier eller sonde for å teste kornet i bin for angrep, noe som kan håndteres av insektmidler hvis fanget i tid.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com