om Duplexes

April 12

om Duplexes


En duplex er et bolighus med to helt separate boenheter. Mens noen duplekser har hver av enhetene som ligger på forskjellige etasjer, de fleste av dem er side-ved-side, med hver enhet er et speilbilde av den andre. De er et populært alternativ for både huseiere samt utleiere.

Funksjon

En tosidig funksjon er å gi to tydelig atskilte boenheter, som deler noe annet enn en tilstøtende vegg og tak i bygningen som huser dem. I hovedsak representerer en duplex konvergens av en leilighet og et hus.

typer

Begrepet "duplex" kan være tvetydig, særlig når det gjelder fast eiendom og reguleringsplan nomenklatur. Mens større strukturer er (uoffisielt) kalt triplexes og fourplexes, en sann duplex på folkespråket består av bare to enheter. I tettbygde strøk, er en tosidig vanligvis en struktur som huser to side-by-side boenheter. Men begrepet "Tosidig" kan ha en helt annen betydning i en urban setting; det er ofte forveksles med "leilighet" eller "co-op."

Egenskaper

En typisk duplex har to separate innganger og en felles eiendom utenfor. I mange tilfeller betyr bygningen ikke inkluderer en garasje (men ofte er det en garasje i en egen bygning), og begge beboerne like deler noen fasiliteter utenfor.

betraktninger

Eie en duplex har mange permutasjoner; det kan være oppført (og solgt) som en enkelt eiendom, eller hver enhet kan bli solgt og eies separat. Eieren er ansvarlig for vedlikehold på eiendommen, enten han bor på hotellet eller ikke.

fordeler

Eie en duplex har flere fordeler; for huseiere, er en tosidig et rimeligere alternativ enn en fritt langs bolig og kan tillate en kjøper å eie et hjem i en mer ønskelig byen. Utleiere ofte bor i en av enhetene og leie eller lease tilstøtende enhet, men noen ganger de bor andre steder og leie ut begge sider.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com