Slik Skift ut Hengsler hvor dørene har en 1/4-tommers Inset

March 9

Skapdører som overlapper kantene av skapet åpningen bruke europeisk stil hengsler. Overlappingen er kjent som innfelt i døren. Over tid kan europeiske hengsler blir slitt og må skiftes ut. Den største hindringen, når du bytter hengslene hvor dørene har en 1/4-tommers innfelt, er å gi et område for skruene for å feste den nye hengslene. På grunn av skålen hullet i skapdøren, må utskifting hengsler monteres i de eksisterende skruehull. Dette krever fylling og bygge opp hullene for å gi bite for festeskruene.

Bruksanvisning

1 Åpne skapdøren og holder det med én hånd. Fjern skruene som fester hengslene på innsiden av kabinettet med en stjerneskrutrekker. Gjenta for begge hengsler.

2 Sett skapdøren med forsiden ned på et flatt underlag. Fjern skruene som fester hengslene til døren med Phillips skrutrekker.

3 Klem trelim i skruehullene på kabinettet døren og innsiden av kabinettet. Stuff tannpirkere inn i hullene. Vanligvis kan du sette inn to tannpirkere i hvert hull.

4 Ta en av hengslene til jernvarehandel å kjøpe erstatning hengsler mens limet tørker i skruehullene. Du trenger å få 1/4-tommers innfelte hengsler av samme størrelse cup som dagens hengsler. Dette vil sikre at de nye hengsler passe koppen hull i døren.

5 Skjær tannpirkere flush til overflaten av dørene og på innsiden av kabinettet med et verktøy kniv når trelim tørker helt. Sand området med 100 sandpapir inntil toppen av tannpirkerne er i flukt med kabinettet overflate.

6 Sett kopp det innfelte hengslet i koppen hull på skapdøren. Fest hengslene med festeskruene. Den tannpirkere og lim fungere som nytt materiale for skruene til å grave i og hold.

7 Plasser kabinettet døren på plass og stille opp hengslene med tannpirker fylte hull. Fest hengsel til innsiden av kabinettet med festeskruene. Gjenta prosessen for alle skapdører.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com