Slik Finn Mugg

March 20

Mugg og mold vokser i våte, fuktige og vanskelige å nå områder i og rundt huset. På grunn av dette, mold og mugg har en tendens til å bygge opp på steder som er ute av syne og ute av sinn. Dette kompliserer det første skrittet for å fjerne mugg og gjenopprette kvaliteten på luften i hjemmet ditt: å finne mugg. Nøkkelen søk ferdighet er å vite noen vanlige steder der mold og mugg har en tendens til å vokse.

Bruksanvisning

1 Sjekk badet. Dette er nr 1 sted for mugg å akkumulere. Se rundt kantene av veggen, spesielt i de øvre hjørner hvor damp har en tendens til å stige. Sjekk tetningslister på leddene i badekar eller dusj. Sjekk dusjforheng. Sist, demontere avtrekksvifte og sjekke innsiden av åpningen for mold.

2 Se på kjøkkenet. Kjøkkenet er også et førsteklasses sted for mugg vekst. Se under og rundt kjøleskap og oppvaskmaskin. Sjekk under vasken, inkludert bakveggen, hvor rørene delta. Åpne skap og sjekke undersiden av hyllene.

3 Undersøke kjelleren og krypkjeller. Fuktige kjellere er også steder hvor mugg akkumuleres. Trekk møbler bort fra veggen for å sjekke rundt baseboards. Se i nærheten av apparater og varmtvannsberedere. Se etter misfargede eller skadede himlingsplater og vegger, da disse ofte skjule mold og mugg. Bruk lommelykt for å sjekke inn gjennomgangen plass for mugg opphopning på flatene.

4 Følg din luktesans. Hvis alt annet mislykkes, er det bare å finne mugg ved sin lukt. Mugg lanserer en særegen muggen lukt. Hvis du lukter mugg i et rom, sjekk det nøye for skjulte mugg vekst. Søk under gulvbord, innvendig luftkanaler, bak gardiner, under løse tepper, bak tapet, i skap og andre steder mold kan være lurking ute av syne.

Hint

  • Clean mugg ved å spraye den med hvit eddik. La det sitte i ca 30 minutter og tørk av med en svamp.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com