Ulike Apple varianter: Juni Epler

May 17

Epletrær har en tendens til å blomstre tidlig til sent på våren og sette frukt på sensommeren eller tidlig høst. Imidlertid epler nå modenhet på forskjellige tidspunkter, avhengig av art og klimaet. I varmere klima, noen eple tre varianter blomstrer i juni, ideell for sommer eple plukking. Epletrær er en hardfør art, noe som betyr trærne tåler, og trenger en kombinasjon av kaldt vær om vinteren og varmt vær i sommer for å produsere puffy rosa blomster og skarpe epler.

Dorsett gylne

Dorsett Golden, en gul, crunchy eple, blomstrer i tidlig til midten av juni. Det er en Iow-kulden eple variasjon, noe som betyr at i motsetning til de fleste av epler som krever minst 500 timer med temperaturer under 45 grader Fahrenheit, må Dorsett gylne ikke mer enn ca 300 timer under 45 grader Fahrenheit. Dette gjør Dorsett gylne bare i stand til å vokse og sette frukt i varmere klima, som for eksempel Sør-Texas og California.

Anna

Anna eple er en middels stor, lav-kulden eple som blomstrer i juni i Sør-Texas og California. Ifølge Kathie Carter, en botaniker ved University of California, Riverside, er Anna eple Southern California favoritt for sin søte smak (ligner på Red Delicious) og sin fasthet. Apple har en liten rød blush, og er kjent for en tung fruktproduksjon.

Jersey Mac

The Jersey Mac apple, som ligner på McIntosh variasjon, blomstrer i slutten av juni til begynnelsen av juli, ifølge Gartnere på AgriLife Extension Texas A & M Extension Service. Frukten er lys og rosa-rød med en gjennomsnittlig frukt diameter på 2-1 / 2 inches. Treet kan slippe frukt i varme årstider, for eksempel under en pressekonferansen juli som kan skade frukt. Treet er en tung produsent og ser ut til å utføre ideelt i høyereliggende områder.

Ein Shemer

Ein Shemer epler, hentet fra Israel i 1967, vokser spesielt godt i det sentrale Florida og blomstrer i slutten av juni til begynnelsen av juli. Frukten er gul og vanligvis vokser til 2-3 / 4 inches i diameter ved full modenhet. Ein Shemer har en søt til syrlig smak, stramme opp huden og en crunchy tekstur.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com