Problemer med vannstand og Flushing i toaletter

March 29

De mest brukte boliger toaletter er gravitasjonstoaletter. Disse inventar gifte seg den naturlige tyngdekraften med en bestemt mengde vann for å lage en full flush i bollen. Siden tyngdekraften forblir den samme, den komponent som noen ganger varierer er det volum av vann som er involvert i hver tømming. For lite vann, samt for mye vann, har konsekvenser med hvordan et toalett funksjoner under og mellom flush.

Riktig Water Level

En påfyllingsventil inne i et toalett tank er konstruert for å fylle tankens vannivået etter hver i flukt med den samme mengde vann, i flukt etter flush. Finn dette betegnes vannstanden ved å fjerne tanklokket og ser på tankens inne bakveggen. Toalett produsenter ofte plassere en vannlinjen mark her. Hvis ikke på tankveggen, er vannlinjen ofte på overløpsrøret, som er den vertikale rør, vanligvis i midten av tanken. En god regel er at vannstanden å konsekvent være ca 1 tomme under toppen av dette røret dersom ingen merking er til stede.

Low Level Water

Svake spyler resultat når tankens vannstanden er under vannlinjen fordi ikke nok vann synker ned i bollen fra tanken å skape en sterk flush. Som et resultat, kaste bort vann ved å spyle toalettet igjen. Heve dette lav vannstand ved å justere påfyllingsventilinnstilling som regulerer vannstanden. Gjør dette ved litt bøye flottøren arm oppover hvis tanken har en ballcock forsamlingen som bruker en dupp ball. Følg produsentens instruksjoner for å justere flyte cup på andre typer fylleventilene, som vanligvis gjøres ved å vri en tommeskruen eller oppdra et klipp.

Høy vannstand

En motsatt problem til tanken å ha en lav vannstand er tanken som inneholder en overdreven bruk av vann etter hver tømming. Lenge etter at du skylle toalettet, vil du fortsatt høre den kjører som om du bare spyles det. Dette problemet kan være et resultat av en feil påfyllingsventil eller et problem med gummi flapper. Diagnostisere dette problemet ved å fjerne tanklokket og ser på vannstanden inne. En vann-nivå som er for høy vil ofte strømme over toppen av tankens overløpsrøret, som strømmer ned i beholderen.

Opp og Ned Water Level

Etter at du har vannklosett gang, kan toalettet tømme igjen på egen hånd. Dette kalles en dobbel flush, eller et fantom flush. Den er forårsaket av tankens vannivået senkes til et visst punkt som fører til fylleventilen for å gå til handling bygge vannivået opp igjen, om og om igjen. Den skyldige er ofte en feil flapper, slik tank vann kontinuerlig unnslippe.

Lav Bowl Water Level

Hvis vannivået inne i toalettskålen er for lav, vil en full flush ikke resultatet når toalettet spyles. Vannstanden inne i bollen blir oppfylt av overløpsrøret inne i tanken. Normalt går det en tynn påfylling røret fra fylleventilen og festes på den øverste kant av overløpsrøret. Vann renner gjennom påfyllingsrøret ned overløpsrøret og ned i bollen etter hvert flush. Kontroller at dette refill slangen ikke er bøyd eller blokkert, holde vann fra påfylling bollen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com