Hvordan lage miniatyr av tre skattekister

February 14

Hvordan lage miniatyr av tre skattekister


En av tre skattekiste er et prosjekt som du kan gjøre sammen med barna. Når du har en begrenset mengde ved å jobbe med, kan du velge å lage miniatyr tre skattekister, snarere enn en stor kiste. På denne måten kan hver av barna har en å spille make-tro med. Når prosjektet er ferdig, kan barna begynne å fylle miniatyr tre skattekister med mynter, smykker og andre skatter.

Bruksanvisning

1 Trace sidestykkene og bunnen stykke tre skattekiste på kryssfiner med hjelp av en innramming kvadrat, som lar deg spore helt rette sider. Sidene må passe rundt bunnen og være av samme høyde.

2 Størrelse toppen av skattekisten og spore dette stykket, så vel. Du kan velge å ha bare en flat stykke kryssfiner, eller du kan bruke to stykker for en hevet toppen. For en hevet toppen, spore små trekanter til å passe på hver side.

3 Fest kryssfiner stykker til arbeidsbordet med klemmen, og deretter klippe langs linjene med en stikksag.

4 Sand kryssfiner stykker ved hjelp av 120-sandpapir og en strøm sander.

5 Påfør trelim til kantene av kryssfiner sider som du kutte ut. Lim sidene til bunnstykket og mot hverandre. Sett negler langs kantene for å sikre.

6 Lim den lille trekanten stykker som du skjærer ut til hver ende hvis relevant for prosjektet. Holde dem på plass med en klemme. Installer de beste bitene. Lim og spikre disse til trekanter, ikke til resten av skattekisten. Du vil den skal være i stand til å løfte opp. Hopp over dette trinnet hvis du valgte en flat topp.

7 Paint skattekisten mens du venter på veden limet tørke. Fargene er opp til deg. Mange skattekister er brun med gull eller sølv trim. Fargene du velger kan avhenge av om du vil at skattekisten å se ut som det har gamle eller nye skatter. Dette er et godt skritt å la barna hjelpe til med.

8 Installer maskinvaren når malingen er tørr. Skru en miniatyr piano hengslene på plass langs baksiden av skattekisten og så på toppen stykke. Dette gjør at skattekisten til å åpne og lukke. Også legge en enkel lås til forsiden av skattekisten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com