Slik slår Drain Snakes Into en Drain

May 10Drain slanger hjelpe klart tilstoppede avløp linjer ved å nå dypt inn steder du ellers ikke ønsker å gå. Den lange, kveilet ledning er tippet med en skrue som roterer enten med en manuell sveiv eller en elektrisk motor. Noen avløp slanger koble til en drill for å rotere skruen, som koteletter gjennom møkk og kloakk for å fjerne linjen. Skru slangen med klokken, som du ville vri en skrue inn i et hull, for å arbeide verktøyet i avløpet.

Bruksanvisning

1 Vikle sluket slange ved å trekke skruen fra hjul. Koble den andre enden til en elektrisk drill, hvis drain slange krever en.

2 Skyv skrue inn i dreneringsåpningen og veilede slangen inn i røret. Stopp når du treffer motstand.

3 Slå motoren på en drevet renne slange til "Forward" eller justere en reversibel elektrisk drill for å videresende og slå på strømmen. For en manuell drenering slange, skru håndtaket med klokken.

4 Skyv slangen dypere inn i avløpet som innmaterskruen fortsetter å snu. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men holde skyve å hjelpe skruen skjære gjennom tette.

5 Stopp spy eller slå av motoren for en drevet slange og slå av motoren for å snu eller vri på håndtaket på en manuell slange mot klokken. Start slange på nytt for å sikkerhetskopiere den ut av sluket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com