Hvordan identifisere Små Weeds med små blå blomster i Plener

May 26

Hvordan identifisere Små Weeds med små blå blomster i Plener


Plenen har potensial til å bli hjemme til små ugress, som vanlig blå fiolett, som deler plass med gress. Mange typer ugress, klassifisert som bredbladet, produsere blå blomster i tillegg til bred løvverk. Selv om blomstene er slående, ugresset er vanligvis uønsket fordi de stjeler næringsstoffer fra gress. Forstå hvordan å identifisere de små luker med små blå blomster i plenen slik at du vet hvordan du skal behandle dem.

Bruksanvisning

En titt for å se når de små blå blomster blomstre i plenen. Små ugress som feltet sintere ut fra januar til juli, men hver asiatic dayflower blomst vises bare for en dag.

2 Inspiser de små blå blomstene i plenen for å se om de vise flere farger eller noen karakteristiske trekk. Den persiske Speedwell, for eksempel, har blå kronblad med mørkere blå linjer og en blek blå til hvit sentrum.

3 Sjekk hvordan den lille blå blomst vokser på den lille luke. For eksempel, healall blomster vokser i en klynge av tre på toppen av spisse anleggsstruktur (bracts) som har lilla skisserer.

4 Pek nettleseren til University of Californias Weed Research & Information Center nettsted for å analysere funnene (se Ressurser). Velg stat i "søk sted" -menyen og velg "Bredbladet" fra rullegardinmenyen til venstre. Klikk på "gå til trinn 2" -knappen og velg deretter "blå-lilla" fra "Flower farge" feltet før du klikker på "søk database" for å generere en liste over mulige treff. Bla gjennom siden til du identifisere liten luke med de små blå blomster i plenen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com