Hvordan finne riktig størrelse Solar Panel

May 22

Hvordan finne riktig størrelse Solar Panel


Solcellepaneler kommer i ulike størrelser og bestemme riktig størrelse for ditt hjem er avgjørende for ønsket systemytelsen. Solar-panel størrelse avhenger av energibruk og energimengden du ønsker å produsere. Solenergi kan brukes til å drive noen av dine husholdningsapparater eller den kan brukes sammen med din nåværende leverandør av energi for å maksimere energieffektiviteten. I noen stater, huseiere får rabatter for solsystemer som med California Solar Initiative. Fastsettelse av riktig størrelse solcellepanel krever bare samle litt informasjon og noen enkel matematikk.

Bruksanvisning

1 Mål hvor mye energi du trenger for å drive ditt hjem. Studer strømregningen for de siste 12 månedene. Hvis du ikke har dem eller noen mangler, så kan du be om kopier fra energileverandør, eller du kan søke etter dem på nettet hvis en online kontoadministrasjon tjenesten er levert.

2 Identifiser de totale kilowattimer brukt på hver faktura. Kilowattimer er generelt i hundrevis. Det vil være en markant forskjell for vinter- og sommermånedene på grunn av økt energiforbruk avhengig av region. I sørlige områder, kan regninger for sommermånedene være høyere på grunn av økt bruk av air condition og vifter. I nordområdene, kan regninger for vintermånedene være høyere på grunn av økt bruk av ildsteder.

3 Legg sammen de kilowattimer brukt og dividere med 12 for å beregne gjennomsnittlig kilowatt timer brukt per måned.

4 Bestem gjennomsnittlig timer med månedlig sol mottatt av ditt hjem. Den Solarbuzz nettside sier at solrike steder som Los Angeles motta ca 5,5 timer sollys per dag. Den gjennomsnittlige sollys mottatt månedlig på en slik solrik beliggenhet kan være 165 timer.

5 Beregn kilowatt størrelsen på solcellepaneler som kreves for ditt energibehov. Del gjennomsnittlig kilowatt timer brukt per måned ved gjennomsnittlig timer med sollys mottatt månedlig. Hvis du bare trenger nok solenergi til å drive noen apparater, og deretter bruke den tilsvarende prosentandel av gjennomsnittlig kilowatt timer brukt per måned.

6 Mål størrelsen på taket ditt. Tak Målingene må være nøyaktig for å sikre at du velger riktig størrelse solcellepanel. Mindre tak vil kreve solcellepaneler med en høyere produksjon av watt per panel.

7 Bestem hvilken størrelse og hvor mange paneler du trenger for å produsere den nødvendige mengden av energi for din husholdning. Multiplisere kilowatt system størrelse med antall solcellepaneler er nødvendig for å generere en kilowatt. Velge en mindre solcellepanel som utganger færre kilowatt vil kreve installasjon av flere paneler da om en litt større panel ble valgt.

Hint

  • Bruk en online kalkulator for å bestemme solcellepanel størrelsen du trenger. Online kalkulatorer kan være mer nøyaktig så lenge du oppgir riktige opplysninger.
  • Kontroller at du har nok taket plass til å romme det nødvendige antall solcellepaneler som feil størrelse eller begrensede paneler kan resultere i en dårlig ytelse av solcellepanel system.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com