Hjemmelagde gjerder laget av Net

March 13

Fekting tjener mange formål i hagen. Enten du trenger en midlertidig eller permanent gjerde, er netting en billig, lett-å-jobbe-med materialet. Hage eller hjort netting er laget av solid plast og ikke hindrer sikten for din hage eller plen. Dette netting er sterk nok til å holde både hjort og dyr ut av plantene dine. Snø netting er også lett tilgjengelig og fungerer godt for fekting, men det er ikke så attraktiv som hage nettet. Høyden på gjerdet avhenger sin hensikt, men hvis du prøver å lagre planter fra hjort, skape et gjerde som er minst 8 fot høy.

Bruksanvisning

1 Dig en 8- til 12-tommers dypt hull hver 4 fot langs omkretsen av området du er fekting. Gjør hvert hull stort nok for dine innlegg.

2 Sett inn et metall eller tre gjerdestolpe i hvert hull. Fyll hullet halvveis med jord så tamp det ned komprimere det rundt innlegget. Ferdig med å fylle hullet deretter tamp det en gang til for å sikre at innlegget er sikker.

3 Fest enden av netting til det første innlegget. Staple nettingen til trestolper eller wrap plast eller metall zip bånd rundt nettingen og innlegg, så stramme båndene til sikre.

4 Strekk nettingen stram til neste post. Fest nettingen til andre innlegg. Fortsett å strekke og feste nettingen inntil gjerdet er ferdig.

Hint

  • For en permanent, solid gjerde, fylle hullene rundt hvert innlegg med sement.
  • Forhindre kaniner fra gravende under gjerdet ved å begrave de nederste 6 inches av netting i jorda.
  • Forhindre hjort med en kortere gjerde ved å vinkle toppen av gjerdet utover. Mens hjort kan hoppe høyt, kan de ikke dekke lange avstander så bredden på gjerdet setter dem av.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com