Hvordan gjenopprette Kjølemedium Fra en HVAC system

April 21

Hvordan gjenopprette Kjølemedium Fra en HVAC system


Regelmessig vedlikehold av HVAC-systemet sørger for at det fungerer. Men helst systemet er utsatt for friluft for reparasjon eller service, må du fjerne eventuelle kjøle fra den delen av systemet som er under reparasjon eller service. Fremgangsmåten for å gjenvinne kjølemiddel blir også kalt pumpe ned. Utstyr produsenter tilbyr presise instruksjoner for å pumpe ned ulike modeller, men en kort forklaring av damp-gjenopprettingsprosessen kan øke forståelsen av de grunnleggende trinnene.

Bruksanvisning

1 Identifisere hvilken type kjølemiddel som brukes i HVAC-systemet. Bestem hvor mye kuldemedium er i systemet eller den delen av systemet som du jobber. Ved gjenbruk av kjølemiddel ved å bruke en tank som inneholder den samme type kjølemiddel for å forhindre blanding av forskjellige typer.

2 Kjøpe eller leie en kjølemediet utvinning maskin som inkluderer forbindelser, kontroll, trykkmålere, en kompressor, motor og kondensator. Manometeret overvåke trykket i kjøletanken og frekvensen av fremgangen under utvinning prosedyren.

Gjør deg kjent med utstyret og identifisere portene for utvinning som er basert på HVAC-systemets pumpe ned instruksjoner.

3 Velg slanger som reduserer kjøle friksjon flyt og lette rask utvinning. Bruk vanlige 3/8 tommers linjer for innspill til kjølemediet utvinning maskinen og så kort slange som mulig.

4 Fjern Schrader ventil og kjerne depressors før du starter gjenopprettingsprosessen med en skiftenøkkel. Inspisere O-ringer ved hver ende av slangene for å sikre riktig tetning.

5 Fest en slange i begge ender av oppsamlings maskinen ved utløpssiden. Koble andre enden av slangen til tank flytende port av sylinderen man bruker for å gjenvinne kjølemiddel.

6 Koble en slange fra bunnen service port av HVAC-systemet til ladeport av manifolden. Koble en annen slange fra den nedre side av manifolden til utsuging side av kjølemediet utvinning maskin eller utstyr.

Slangen i midten av manifolden er koblet til en partikkel eller tørrere filter. Jo tørrere filter hindrer gunk fra å komme inn i recovery maskinen. Slangen festes til den flytende porten på utvinning sylinderen.

7 Koble en slange fra tanken damp port til en måler på manifolden slik at du kan sjekke trykket i tanken.

8 Lukk ventilene på manifolden. Åpne væske- og dampventiler i den sylinder eller tank. Slå på maskinen for å starte gjenopprettingen. Sugetrykket bør holde stødig på 2-5 pounds press.

9 Kjør kjølemediet utvinning maskinen før måleren på manifolden viser damp vakuum. Slå av maskinen, lukke manifold og inntak port ventiler.

10 Se overtrykk, som skal nå lese under null. Hvis den ikke gjør det, må du gjenta prosessen.

11 Vend bryteren på kjølemediet utvinning maskin for å rense. Følg instruksjonene som tilbys av HVAC system produsenten i henhold til modell og størrelse.

12 fullføre prosessen ved å stenge ventilen på oppsamlingstanken. Koble slanger og returnere ventiler og hetter på plass på HVAC-enhet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com