Hva skjer med flislim Hvis det fryser før helt tørr?

May 27

Endringer i været eller tøffe klimatiske forhold kan gjøre det vanskelig å installere og vedlikeholde flisarbeid på en utvendig overflate. Hvilke typer materialer som brukes til å produsere fliser og lim varierer i forhold til hvordan de reagerer under ulike værforhold. Hvis frosset før tørr, type lim og flis som brukes kan bestemme hvordan frysing forhold påvirker et lim obligasjonslån.

fliser Typer

Utvendig keramiske fliser kommer i to grunnleggende former, kjent som steinbrudd og presset støv materialer. Steinbrudd består av naturlig skifer eller leire, mens presset støv danner materialene som brukes til å lage mosaikk, gulv og veggfliser. For interiør flislegging formål, blir flis sammensetning mindre av en faktor i form av vann og fuktighet effekter; så, presset støv materialer nok i henhold til interiør forhold. De harde materialer som utgjør steinbrudd baserte fliser kan holde sin form og form under ugunstige værforhold. Denne type flis materiale påvirker også hvor godt et lim holder opp under forhold med ekstrem kulde.

Været Stressfaktorer

Lim som brukes for ytre formål omfatter sementbaserte produkter som er utviklet for å herde og opprettholde sin form og konsistens, mye på samme måte selve sement materialer gjør. Været endringer som involverer kalde og moderate temperaturer kan føre til alle typer materiale for å utvide og kontrakt avhengig av et materiale vanninnhold. Med lim og flis, skiftende temperatur dannes trykkrefter mellom flis og lim materialer. Som kalde temperaturer føre materialer til kontrakt, sementbasert lim kan utvides etter hvert som minusgrader satt i.

selvklebende Effects

Det er ikke uvanlig for utvendig-bruk selvklebende materialer for å ha en porøs konsistens etter tørking. Pore ​​seksjoner utvikle seg som tørking skjer, etterlater små åpne plasser innen selvklebende materiale. Som et resultat, kan vann sirkulere gjennom porene, så vel som inn i omkringliggende fugemasse områder. Under forhold hvor frysing skjer, vil noen områder berørt av vann utvide og presse mot overflaten av fliser. Områder med tunge vannkonsentrasjoner kan miste vedheft og kan til slutt føre til fliser å falle av.

vann~~POS=TRUNC Movements

Som iskaldt forhold kan svekke flis vedheft egenskaper, kan den gradvise oppvarmingen av en frossen lim ytterligere svekke en flis overflate obligasjon. Warming forhold medfører en motsatt effekt der selvklebende materialer begynner å krympe. Når dette skjer, kan porøse områder vokse seg større som vekten av flisen trekker mot det som er igjen av den selvklebende materiale. I tilfeller hvor frysing og tining forhold oppstår med jevne mellomrom, kan fliser skifte posisjon og til slutt falle helt av.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com