Hvordan bygge en balkong Flower Box

April 18

Hvordan bygge en balkong Flower Box


Når du bor i en leilighet dine muligheter for å dyrke en hage er begrenset, men det betyr ikke at du ikke kan nyte voksende din egen friske blomster. Hvis du ikke har et verksted, men du har en balkong, kan du enkelt lage en blomsterkasse som henger ut av veien samtidig gi deg severdighetene og lukter av lokale flora. Den type materiale du velger å lage din blomsterkasse kan bestemme hvor mye oppmerksomhet blomster trenger.

Bruksanvisning

1 Velg materialer for blomsterkasse. For eksempel kan du bruke en plastbeholder - disse beholde vann mer enn materialer som tre, som absorberer vann - slik at du ikke nødvendigvis trenger å vanne plantene så mye.

2 Punch eller bore hull i bunnen av beholderen for å drenere overflødig vann.

3 Fest rekkverk brak til beholderen i henhold til instruksjonene på pakken. Rekkverk parentes feste til container, så heng på balkongens rekkverk.

4 Fyll blomsterkasse med jord og plante blomster. Vanne blomster i henhold til kravene i den type blomst - noe behov for mer vann enn andre.

Hint

  • Tenk kreativt når du bygger din blomsterkasse - så lenge du kan bore dreneringshull i bunnen og feste rekkverk parentes, kan du bruke nesten hva som helst for å holde dine blomster. For eksempel kan antikke trekasser, melk mugger og selv metall brød kokekar gi et passende hjem for hengende blomster.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com