Hvordan erstatte en Tank-to-Toalett Gasket

April 18

Hvordan erstatte en Tank-to-Toalett Gasket


Hvis du finner det drypper vann fra toppen tank-delen av toalettet, eller vann siver ut mellom toalettet og tanken, så kan det være på tide å bytte tank-to-toalett pakning og gummiskiver på forbindelsesboltene.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte en Tank-to-Toalett Gasket

1 Finn vannavstengningsventil ved siden av toalettet i nærheten av veggen. Vri håndtaket mot høyre for å kutte av vannstrømmen. Spyl toalettet for å tømme tanken. Bruk halvmåne fastnøkkel til å koble fra vanntilførselen. Har håndklær på gulvet for å suge opp vann driblinger.

2 Ta av tanklokket og bruke en svamp til å suge opp resten av vannet. Bruk den store skrutrekkeren til å løsne boltene. Den halvmåne skiftenøkkel brukes til å holde bolten-nøtter under tanken sikkert mens du slår med skrutrekker på toppen. Hvis det er mulig, er det best å tørke tanken og bolter grundig og påfør WD-40 eller en rust løsemiddel til boltene, og la rust og korrosjon oppløse natten

3 Løft av tank top forsiktig og legg den på utfyllingen på gulvet. Snu slik at beslaget vender opp. Fjern gammel pakning og gamle gummirester med alkohol og filler. Plasser det nye pakningen over passende med flens-side vender bort fra tanken. Plassere de nye bolter i tanktoppen, med en gummiskive på innsiden, og en annen på utsiden av tanken. Den tredje plastskiven, med metallskiven og bolt-mutter vil bli plassert på undersiden av monteringsstykket av toalettet basen.

4 Løft toalett tank og re-sete det på den nedre delen med toalettskålen forsiktig. Rist forsiktig og vri litt fra side til side for å sikre en tett passform. Deretter plasserer det tredje settet med gummiskiver på boltene under undersiden av toalettet delen. Skyv metallskiver på boltene under gummiskivene. Sikre bolten forsamlingen med nøtter og stram boltene for å feste tanken. Det er best å stramme hver side en liten bit av gangen, bytte sider med jevne mellomrom for å sikre en jevn montere. Stram boltene tett inntil tanken sitter godt på toalettet delen.

5 Koble til vannforsyningen med halvmåne skiftenøkkel og skru vannstrømmen på. Se etter tegn på lekkasjer. Sjekk med jevne mellomrom for de neste dagene for å sørge for at pakningen sitter riktig. Hvis du finner noen lekkasjer, gratulere deg selv på en godt utført jobb.

Hint

  • For å finne kilden til en liten, langsom lekkasje, tørk flater ned med et håndkle og plassere biter av toalettpapir på gulvet rundt bunnen av toalettet og langs øvre kant av toalettet seksjon under tanken. Følg fuktet vev til lekkasjen kilde.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com