Hvordan rengjøre en neglisjert Wood Floor

February 17

Et tregulv kan ofte gå neglisjert. Heldigvis, tregulv er svært holdbare, og lett å vedlikeholde, noe som gjør det til en enkel oppgave å gjenopprette den vakre tilstand og utseende på et tregulv. Det er flere retail produkter på markedet som vil rense tregulv effektivt, men ved hjelp av en hjemmelaget løsning, opprettet fra grunnleggende husholdning ingredienser vil rengjøre gulvet like godt, og kan være mye mer kostnadseffektivt.

Bruksanvisning

1 I en bøtte, bland en gallon av varmt vann med en kopp hvit eddik. Den eddik vil rense, fjerne lukt og desinfisere tregulvet uten å forårsake skade, gjør den en god måte å drepe bakterier og andre bakterier som kan ha samlet seg på forsømt tregulv.

2 legger også 1/4 kopp flytende oppvaskmiddel til bøtte, som vil skjære gjennom skitt og buildup uten å skade treverket. Den oppvaskmiddel vil også tillate gulvet tørke uten striper eller vann flekker.

3 Dypp en mopp i løsningen, røre å kombinere ingredienser, og trekk den tørke ut av løsningen og vri ut så mye overflødig vann som mulig. Bruk av for mye vann kan føre til skade på tregulvet, så det er viktig å bruke en fuktig mopp, ikke en mopp som er gjennomvått.

4 Mop over gulvene som du normalt ville, legge press ved rengjøring. Denne prosessen vil mest sannsynlig må gjentas flere ganger for å få tregulvet tilbake til sin opprinnelige tilstand.

5 La gulvet lufttørke, eller følge opp med en tørr mopp for å absorbere overflødig fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com