DIY Betong Polering

May 23

Betong polering er et konkret behandlingsprosess som resulterer i en jevn skinnende betongoverflate. En polert skive fjerner noen linjer igjen fra betong helle prosessen. DIY betong polering er oppnåelig så lenge du har de riktige verktøyene og følge riktig prosedyre. Det er hovedsakelig et spørsmål om sliping ut ujevnheter på betongoverflaten. Flere går med en jeksel er nødvendig, og det er en rotete prosess, men en gang fullført vil du ha en polert speil-lignende reflekterende overflate som ikke bare gir skjønnhet til den typiske skive, men senker vedlikeholdsbehov også.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten av betongen ved hjelp av et pH-nøytralt rengjøringsmiddel og vaskemaskinen makt for å fjerne skitt eller rusk. La betongen tørke helt i ca to timer.

2 Fest en grov 32-grus diamant pad til en konkret jeksel for utjevning overflaten og fjerne skade overflaten. Slipe overflaten av betong med puten, beveger seg i små sirkler som du dekker skive, planering betongen. Bytt til en 60-grus pad og foreta en pasning over betongen, fjerne eventuelle huljern og andre større ujevnheter i overflaten. Bytt til en 120-grit pad og gå over overflaten en tredje gang, fjerne lettere feil som riper og etablere begynnelsen på en skinne. Fei overflaten fri for støv etter hver påfølgende drag med slipepute.

3 Endre pad på jeksel til en 50-grit diamant harpiks basert pad for å begynne å polere overflaten. Gå over overflaten av betongen med en rensepute for å åpne porene i betongen. La betongstøv på plass.

4 Spray den overflate av platen med et lett lag av akrylfliseklebemiddel, så vidt fukte ned støvet på betongen.

5 gå over skive overflate igjen for å slipe betongstøv sammen med klebemidlet inn i porene i betongen. De klebende støv tetter porene og skaper en glattere overflate for polering.

6. Spray den overflate av platen med et reaktivt betongen herder. La den tørke i en time.

7 Bytt til en 1500-grus pad og kjør jeksel over skive for å bygge opp en høyere polsk.

8 Fest en 3000-grus pad til jeksel for den endelige polering pass. Spre poleringsmiddel over overflaten av platen og polerer skive til en høy glans med vinkelsliperen.

9 Spray den polerte overflate med et epoxybelegg for å beskytte betongen mot slitasje og for å øke glansen. Vent 48 timer for belegget tørke før du bruker overflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com