CorningWare flekkfjerning

March 29

CorningWare er en høy kvalitet merkevare av bakeware og kokekar. Flekker kan noen ganger sette inn CorningWare gjennom baking, matlaging og annet daglig bruk. Heldigvis kan disse flekkene fjernes enkelt med en liten albue fett og noen billig husholdning ingredienser.

Oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel vil ofte fjerne en flekk helt. Sett CorningWare i et varmt vannbad med en sprut av flytende oppvaskmiddel. Vend så såpen bryter opp i vannet og danner såpeskum. La retten trekke i 10 minutter, så bare skrubbe flekken bort med en vaskeklut eller svamp. Dersom flekken fortsatt, koke en gryte med vann, og hell den i vasken med en skvett oppvaskmiddel. La CorningWare suge i 30 minutter, deretter gni flekken bort med en vaskeklut eller svamp.

Bakepulver

Baking soda fungerer som en rengjøring og deodorizing agent. Hvis oppvaskmiddel løsningen ikke fungerer, strø en dusting av natron over flekken. Fukt en svamp eller klut, og skrubb. Den natron har en hardbarket tekstur som vil bistå i å bryte hverandre flekken uten å skrape i overflaten. Når flekken er helt fjernet, vask som vanlig med varmt vann og oppvaskmiddel.

Eddik

Eddik er en annen rengjøring og desinfisering middel som effektivt fjerner flekker fra CorningWare. La elementet bløt i noen timer (eller over natten når det er mulig) i et bad av en gallon vann til en kopp destillert hvit eddik. Skrubbe bort flekken med en vaskeklut eller svamp. Når flekken er fjernet, vaske på vanlig måte med varmt vann og oppvaskmiddel.

Blekemiddel

Når alt annet svikter, suge elementet i et varmt bad med en skje med flytende blekemiddel. Bruk hansker ved håndtering av blekemiddel, så det kan være hudirriterende. La elementet bløt i noen timer eller over natten, deretter skrubbe flekken med en vaskeklut eller svamp. Når flekken er fjernet, sørg for å vaske elementet grundig i varmt vann og oppvaskmiddel for å fjerne eventuelle flekker eller blekemiddel rester.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com