Plastic Gutter Installasjon

March 29

Plastic Gutter Installasjon


Vinyl takrenner gi en ren værbestandig produkt med enkel installering. Vinyl takrenner tilføre merverdi og forbedre utseende til ditt hjem samt gi en måte å flytte vannet bort fra grunnmuren. Vinyl takrenner bruke snap-sammen bitene uten behov for spesielle verktøy som metall takrenner. Vinyl takrenner og brikker finnes i de fleste hjem forbedring varehus og jernvareforretninger. Det er best hvis du har en eller to andre folk til å hjelpe med installasjonen.

Bruksanvisning

Plastic Gutter Installasjon

1 Mål lengden på takrenner du trenger til ditt hjem.

2 Marker hvor den ene enden av rennesteinen vil gå på takfotbordet og strekke en streng nivå til den motsatte enden merking et nivå linje. Pop en krittstrek gjør et nivå linje på tvers av konseptet.

3 Tiltak 10 fot fra slutten der du startet og måle ¼ tommer under krittstrek og lage et merke. Mål ytterligere 10 fot ned krittstrek og merke en linje ½ tommers under krittstrek. Fortsett å gjøre dette for å gi ¼ tommers slipp for hver 10 fot slik at vannet vil renne ned i rennesteinen.

4 Fest takrenne parentes hver 24 inches begynner 4 inches fra slutten der du har gjort det første merket. Brak skal skrus inn i takfotbordet. Fest takrenne skjøter hver 10 fot til å bli to gutters sammen.

5 Fest gutter dråpe på enden av rennesteinen løp.

6 Plasser et enderør på de første 10 fot kjøre av rennesteinen. Balansere gutter på toppen av brakettene du har installert. Nøye starte snapping gutter inn i parentes én etter én.

7 Monter enden av rennesteinen i rennesteinen skjøte og legge andre kjøring av gutter over det neste settet med rennekroker. Smekk enden av den andre rennen løpe inn i skjøten og begynner knipser inn i brakettene. Fortsett til du kommer til slutten av konseptet.

8 Skjær lengden av rennesteinen du trenger å spleise gutter løp og rennesteinen slippe deg installert tidligere og installere disse to sammen. Bruk en fin tann sag og glatt eventuelle grader med sandpapir for et rent utseende.

9 Skjær en 5 tommers stykke downspout og legg den inn i bunnen av rulle utløp. Deretter installerer en 45 graders albue med åpningen mot veggen.

10 Klargjør downspout ved å plassere en annen albue på slutten av downspout med åpningen vendt ut og holde på plass mot veggen. Mål hvor mye pip er nødvendig for de to albuene for å koble til og skjære et stykke downspout å koble de to.

Hint

  • De fleste leverandørene har litteratur som gir tips om installasjon samt en del beskrivelser.
  • Bruk din gamle gutte systemet for å få mengder og målinger fra for deler.
  • Påfør silikon på alle dine gutter ledd for å unngå vannlekkasjer.
  • Bruk fadderordning ved klatring på stigen eller taket for å unngå å falle.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com