Hvordan bygge en billig Pole Barn

April 8

Hvordan bygge en billig Pole Barn


Stangen låven har en lang historie i Amerika som en rask, effektiv og fremfor alt billig bygningen for å konstruere. Under den store depresjonen, ble det stang låve som brukes til alle slags utendørs struktur fordi det tok få materialer til å bygge, og kan bygges ved hjelp av billige materialer som var i klar tilførsel som trestammer eller telefonstolper. Selv i dag kan du kjøpe en stang låve kit for å hjelpe deg å bygge en låve, kan du også planlegge og bygge din egen låve fra grunnen av for svært lite penger.

Bruksanvisning

1 Mål posisjon av veggene for barn ved hjelp av et målebånd. Markere posisjonen ved å plassere en innsats bare utover hver vegg hjørne, og kjører en mur linje mellom innsatsen. Skjæringspunktet for mur linjer vil markere posisjonen til innleggene dine.

2 Mål at hjørnene er helt kvadratisk bruker en snekker T-torget. Flytt stakes å finjustere dine mål.

3 Grav hullene for innleggene dine ved hjelp av en augur verktøyet på en traktor. Hvert hull bør være 8 fot dyp (1/3 av lengden på 24 fot innlegg). For en høyere låve, bruke lengre innlegg. Innlegg for alle størrelser stang låve trenger ikke å være større enn 10 fot dyp.

4 Fyll bunnen av hvert innlegg hullet med grus til en dybde på 6 inches. Plasser innlegg end-ned i stolpehull. Prop innleggene oppreist ved hjelp av to av 4 tommers plater. Sørg for at innleggene er vinkelrett på bakken ved hjelp av et vater.

5 Bland betong med vann til en konsistens av kaken batter anvendelse av en sementblander. Hell blandingen i hvert hull, slik at den er fylt fullstendig. La det herde og stivne opp til 72 timer.

6 Fest 2 av 4 tommers styrene i hver ende til de ytre sidene av innlegg med neglene. Du bør plass de to av fire tommers plater slik at fire av dem er i flukt med toppen av innleggene på de fire sidene for å skape sperrer. Deretter fester et sett med tre brett på hver av tre sider halvveis ned innleggene, og et annet sett med tre på tre sider nær bunnen.

7 Løft fem takstoler på plass i løpet av de sperrene ved å bære den ene enden opp en stige og propping den mot en rafter. Deretter flytter stigen til den andre enden og løft den over rafter. Skyv takstolen på plass før du begynner å løfte neste truss. Når alle takstoler har blitt løftet, plass dem jevnt. Fest takstoler til taket ved hjelp av orkan klipp og treskruer. Fest skruene med en drill og en Phillips borekronen.

8 Nail de resterende åtte 2 av 4 tommers plater til toppen av takstolene. Fire platene skal være fordelt jevnt vinkelrett på sperrene på hver hellende side av Spisstak.

9 Fest korrugerte tin til sidene og taket på låven ved hjelp av galvaniserte skruer. Den tinn bør overlappe hvor den møter ved en fot på hver side. Måle dimensjonene av takskjegget og kuttet tinn til å passe. Dekk taktekking åskam med tinn tak caps.

10 Fest en galvanisert gjerde gate panelet til innlegget til venstre på den åpne siden av fjøset ved hjelp av porthengslene som selges med panel. For å gjøre dette, holder porten stolpen og merk plasseringen av porten hengsler på innlegget ved hjelp kritt. Deretter fester øvre og nedre port hengsler av sine platene til den markerte post med skruer og drill med skrutrekker vedlegg. Skruene vil holde hengselet til innlegget gjennom hullene i hengselholderen. Fest den andre halvdelen av hengselholderen til porten ved hjelp av medfølgende skruer.

Hint

  • Bruk alltid verneklær, hansker og vernebriller når du skjærer tinn eller bruk av maskinen. Bruk alltid hjelm når løfte tunge gjenstander over hodet. Åndedrettsvern skal benyttes ved blanding av betong.
  • I urbaniserte områder som innenfor bygrensene byggetillatelse må innhentes før du kan konstruere en struktur som en stang låve. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i byggherren måtte betale strenge bøter for brudd zoning forordninger.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com