Hvordan fikse en tørketrommel som ikke vil Turn On

February 20

Hvordan fikse en tørketrommel som ikke vil Turn On


Du går til å tørke en last av Klesvask og finner ut at tørketrommelen plutselig ikke vil slå seg på. Den gode nyheten er denne typen problem er ganske lett å feilsøke, men den dårlige nyheten er at du kanskje må skifte ut en del på tørketrommelen. Gå videre og henge våte klær til tørk slik at du kan ta noen minutter å inspisere din tørketrommel. Du trenger et par små verktøy og litt kunnskap om hvordan en tørketrommel fungerer, men å finne problemet vil trolig ta deg mindre enn en halv time.

Bruksanvisning

1 Kontroller at tørketrommelen er koblet til et strømuttak. Hvis det er, gå til sikringsboksen og sjekk at ingen brytere er utløst. Slå på noen brytere som har blitt utløst, og prøver å starte tørketrommelen.

2 Kontroller dørbryter. Dette ligger rett på innsiden av tørketrommelen når du åpner døren; det regulerer tørketrommel drift ved å sikre at døren er lukket før tørketrommelen er lov til å slå seg på. Hvis døren bryteren er ødelagt, kan tørketrommelen ikke si om døren er åpen eller lukket. I dette tilfelle må bryteren skiftes ut.

3 Bruk en skrutrekker for å ta av frontpanelet eller baksiden av tørketrommelen, avhengig av modell. Skruene kan være lokalisert på enten forsiden av panelet eller under tørkeren.

4 Inspiser innsiden og utsiden av tørketrommelen for eventuelle merkbart ødelagt eller brent komponenter. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle kabler eller ledninger.

5 Undersøk den termiske sikringen ligger i nærheten av eksosrøret inne i tørketrommelen, mot baksiden. Denne sikringen, som er omtrent en tomme lang og ligner sikringene i sikringsboksen, er vanligvis holdt opp med masse svart harpiks. Hvis den termiske sikringen har blitt blåst det må skiftes ut.

6 Bruk et multimeter for å sjekke elektrisk kontinuitet i tørketrommelen ledningsnett. Slå på apparatet og berøre en sonde til en skrue på veggen i tørketrommelen. Bruk den andre sonde for å stikke hull i plast lag med et par ledninger for å se om det er noen strøm flyter. En død lesing indikerer ledningen får ikke strøm og må skiftes.

Hint

  • Pass alltid på at tørketrommelen er slått av når du utfører vedlikehold på den.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com