Den beste måten å rengjøre glassfiber dusj Stalls

April 28



Nøkkelen til å holde dine glassfiber dusj boder ren er å bruke de riktige rengjøringsmidler på dem. Glassfiber er myk, så en hard renere vil skade den. Den beste måten å rengjøre glassfiber dusj boder er med daglig vedlikehold og milde rensemidler.

regelmessig rengjøring

For å holde glassfiber dusj boder ser skinnende og lyse, etter hver bruk, skyll veggene dusj med varmt vann og tørk dem ned med en nal. Dette fjerner såpe avskum og annen oppbygging. Hver uke, vask bodene med en blanding av oppvaskmiddel og varmt vann.

i Dybde

Hvis mugg vokser på glassfiber dusjkabinetter, mer inngående rengjøring er nødvendig. Tilsett vann til natron for å lage en tykk pasta. Bruk en myk svamp, bruke lim til mugg eller skitne området. Gni det forsiktig for å fjerne mugg og skyll området med vann.

betraktninger

Glassfiber riper lett, så bare bruke ikke-slipende rengjøringsmidler når du rengjør dine dusjkabinetter. Riper ødelegge utseendet av bodene og gi mugg et sted å gjemme seg og vokse. For sløvet eller ripete boder, påføre et lag med automotive hvit poleringsmiddel til veggene og deretter buff den bort. Det vil gjenopprette glans til dusjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com