Hvordan lage en Trash-brenner fra en 55-Gallon Drum

May 8

Hvordan lage en Trash-brenner fra en 55-Gallon Drum


Burning søppel og verftet utklipp er billigere enn å ha dem halt bort. Det kan også gi deg noen varme på en kjølig dag. Du kan lage en grunnleggende burn fat ut av enhver 55-gallon trommelen med en skjærebrenner eller baufil. For sikkerhets skyld kan det være lurt å legge en topp skjerm som vil holde brennende aske fra å fly i trærne - eller på taket ditt.

Bruksanvisning

Klargjør Barrel

1 Ta på verneklær, hansker og briller.

2 Snu fat over slik det står på den øverste enden; toppen bør ha et lite hull som brukes til å fylle sylinderen. Bore tre jevnt fordelte hull i bunnen av sylinderen. Disse vil fungere som dreneringshull å la regnvann ut.

3 Sett fatet på sin side.

4 Tenn fakkelen, og holde den ved eller i nærheten av en 90-graders vinkel til fat, kutt langs toppen rim å fjerne det øverste av fatet. Snu fat langsomt til du har kuttet hele veien rundt. Kast fat toppen.

5 Skjær tre jevnt fordelte hull i den nedre delen av sylinderen. Hvert hull bør være 3 inches kvadrat, og en tomme eller 2 inches fra den nedre kant av fatet.

Forebygging av flyaways

6 Tenn fakkelen og justere den til en lav varme omgivelser. Flekk sveise hver av de tre stykker av metallskjermen til det indre av sylinderen, slik at de dekker luftekanalene. Vær forsiktig så du ikke skjærer gjennom siden av fatet.

7 Begynn å fabrikere torget rammen for den øverste skjermen. Med lommelykt, skar tre 90-graders hakk i vinkeljern, fordelt 25 inches hverandre.

8 Skjær hver ende til 45 grader, speiling vinklene slik at endene vil passe sammen pent. Ved hjelp av brenneren, varme opp utsiden av hvert hakk. Hold den kjølige ende av metall og bøye hver vinkel til 90 grader. Avkjøl, og gjenta med hvert hjørne før du har en firkantet ramme.

9 Weld de to endene sammen for å stivne firkantet ramme. Plasser stort stykke av strekkmetall på innsiden av rammen og sveises på plass.

10 Plasser skjermen på toppen av fatet før du tenner den første brannen.

Hint

  • Før du bruker en skjæring eller sveising lommelykt, sørg for at du har en førstehjelpsutstyr og brannslukningsapparat hendig.
  • Bruk fat på flat mark, ikke på et fortau eller annen stein [som vil få en permanent svidd ring], fortrinnsvis på hardpakket skitt uten brannfarlig gress.
  • Før du brenne søppel, sjekk med lokale myndigheter for å finne ut om du trenger en tillatelse.
  • Du trenger ikke å kutte utkast hull i sidene. søppel vil brenne fint uten dem, og det vil bo i tønnen bedre også.
  • La det alltid være 10 fot klaring i alle retninger rundt et brennende fat.
  • Aldri brenne giftig søppel eller brennbart materiale. Disse kan skape farlige gasser eller eksplodere. Sjekk med lokale myndigheter for å finne ut hva som er trygt å brenne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com