Hvordan bruke Lowe er Oppussing tjenester

May 8

Hvordan bruke Lowe er Oppussing tjenester


Fra nyanser til hvitevarer, tepper til benkeplater, kan Lowe er Oppussing Services installere omtrent alt du trenger for din neste ombygging eller reparasjon prosjekt. Lowe skjermene sine underleverandører og sjekker for riktig lisensiering, slik at du kan være sikker på at teknikeren er kvalifisert for jobben. Lowe s tilbyr mer enn 40 ulike tjenester slik, litt forberedelser og planlegging med, selv de mest uerfarne hus kan få det spesielle utseendet hun ønsker i sitt hjem.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Lowe er Oppussing tjenester

1 Finne ut hva du ønsker å oppnå med ombygging eller renovering prosjektet. Er skap utdatert? Ønsker granitt i stedet for laminat benkeplater? Bare trenger nye hvitevarer? Hva med gulv? Vinduer og dører ikke lenger værbestandig? Mens du vurderer alternativene, også anslå budsjettet og vet hvor mye du har råd til å bruke.

2 Besøk din lokale Lowe butikken. Be om brosjyrer. Også be om prøver av noen produkter du er interessert i, slik at du kan ta dem med hjem for å teste fargen i belysning på huset ditt (butikk belysning varierer). Les brosjyrene. Gå på nettet for mer informasjon om spesifikke produkter. Gjør notater av hva du liker (og ikke). Skriv ned eventuelle spørsmål du måtte ha. Hvis du kan, tegne en skisse eller to for å bedre illustrere dine ideer.

3 Tilbake til Lowe er med notatene og møte med en megler. Gjør dette i en tid da butikken ikke er opptatt slik at du ikke føler rushed å gjøre noen beslutninger. Gjennomgå foreslåtte prosjektet i detalj. La det tilknyttede jobbe opp et tilbud eller estimat for tjenester. Hvis det er nødvendig, har hennes sitat både høy og lav-end produkter for å vise deg hvor du kan spare penger. Når du finner en pris som passer i budsjettet, arrangere et tiltak på stedet, om nødvendig.

4 Etter måling, koordinere med din megler for å sørge for at du har tid til å fjerne noen elementer før montering og foreta eventuelle nødvendige avtaler. Materialer og utstyr kan leveres til stedet. Sørg for at disse elementene er akkurat som bestilt. Umiddelbart ta kontakt med megler med eventuelle problemer eller spørsmål. Når alle materialer er på stedet, bør arbeiderne kunne begynne bygging eller installasjon.

5 Når installeringen, bør hver Lowe installatør sjekke alt over for å sikre riktig installasjon. Så, som angitt på Lowe nettside, vil installasjonsprogrammet rydde opp området rundt og presentere deg med et sertifikat for ferdigstillelse. Dette er når du må være sikker på å spørre megler og / eller montører eventuelle gjenværende spørsmål du har om installasjon eller produkter. Deretter inspisere og godkjenne arbeidet, husk at Lowe garanterer din tilfredshet.

Hint

  • Vit hva du ønsker å oppnå med din projectCheck å være sikker på at eventuelle nye inventar og utstyr vil fitLook for dimensjonene av nye produkter i salg materialsAsk om tillatelser og forsikring
  • Ikke "self-wire" hvis du ikke er en professionalKeep barn / kjæledyr ut av bygging areasKeep materialer på et sikkert sted (hvis mulig)

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com