Hvordan å drive en hjem med solpaneler

November 8

Hvordan å drive en hjem med solpaneler


Slå ditt hjem med solenergi vil bety å redusere energiforbruket og avhengigheten av kraftnettet og realisere besparelser på strømregningen. Du vil være i stand til å bruke lys og apparater så mye du vil uten å bekymre deg for din månedsslutt konto. På samme tid, vil du redusere belastningen på miljøet og bidra til å fremme en "grønn" filosofi, ved hjelp av fornybar energi som aldri vil gå tom. Du kan bruke solenergi til å gi alle dine energibehov, eller alternativt bare for å gi backup eller for å drive enkelte apparater.

Bruksanvisning

1 Beregn hvor mye energi din husholdning bruker på en gjennomsnittlig dag. Den beste måten å gjøre dette på er å ta tre til seks måneders regninger og trene det daglige behovet fra informasjonen på kontoen din, samt gjennomsnittlig antall timer per dag i direkte sollys eller ultrafiolett lys i din region.

2 Beregn antall solcellepaneler du trenger for å oppfylle dine strømbehov. Solcellepaneler er laget av en rekke solceller, som hver produserer energi. Den gjennomsnittlige størrelse amerikanske hjem krever mellom seks og 12 solcellepaneler og rundt 15 batterier for å lagre produsert kraft.

3 Bestem deg for hvor du skal installere bank av solcellepaneler, som skal plasseres i en vinkel mot himmelen. Boliger ligger nord for ekvator bør plassere panelene som vender mot sør for å kapitalisere på de timer sollys og ultrafiolett lys. Rooftops er ideelt hvis de har en vinkel på 45 grader eller mindre, men verken flate tak eller bratte skråtak er praktisk.

4 Kjøp din solcellepaneler klar til å installere, eller lage din egen ved hjelp av solceller og et metall backing ark. Du kan velge å kjøpe enkeltceller og lage panelet, eller du kan faktisk lage dine egne celler til å bruke.

5 Følg instruksjonene i manualen og installere solcellepaneler som bruker de riktige festene. Koble dem til lade kontrolleren som vil overføre energien til omformeren eller batterier. Likestrøms generert av solcellepaneler vil bli konvertert til vekselstrøm som vil bli omdirigert til makten i hjemmet, eller lagres i batterier for fremtidig bruk.

6 Sett eller utvide din varmtvannstank selvstendig med en solcelledrevet varmtvann stedet for å bruke solenergi-generert elektrisitet for å varme opp vannet. Denne type system omfatter en solar vann panel hvor vannet varmes opp av solen og deretter sirkulert gjennom vannet i tanken og tilbake til panelet. På denne måte forblir vannet i en varm temperatur og krever bare liten elektrisk eller gass energi til å varme opp.

7 Ha installasjon sjekket over av en ekspert for å sikre at det er trygt og at du har gjort det riktig.

Hint

  • DIY systemer ikke har samme garanti som fabrikk bygget systemer, så sjekk installasjonen regelmessig for slitte eller defekte deler, spesielt hvis du har gjort solcellene eller panelene selv.
  • Hvis du har tenkt å slutte å bruke tradisjonell elektrisitet helt, har en backup generator i ditt tilfelle regionen opplever en periode med dårlig vær som kan hemme kraftproduksjonen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com