Fordeler og ulemper med Ground Water Innhøsting

November 23

Fordeler og ulemper med Ground Water Innhøsting


Grunnvann høsting har blitt mer produktive de siste årene, på grunn av det meste til en offentlig push mot bevaring og grønn hverdag. Grunnvann høsting er oftest funnet i områder av landet der vann er mangelvare eller forurenset, eller hvor en familie bor i et kupert terreng mangler en tett bestand. Det kan også være en fordel i områder jevnlig rammet av flom og jordskjelv, eller hvor strøm og vann regninger jevnlig stiger i pris.

Praktisk Fordeler til Ground Water Innhøsting

Fordeler med grunnvann høsting er rikelig, og mange kan betraktes praktiske. Først er grunnvann høsting ikke er underlagt noen form for offentlig regulering, blant annet utenfor verktøyet kontroll eller rørledningsbrudd som kan oppstå på grunn av naturkatastrofer. Selv når strømmen går ut, vil ressursene ikke bli berørt. Siden mange grunnvann hogst bor på landsbygda, er prosessen også nyttig i arbeidet med saker unik for en slik livsstil. Disse inkluderer reduksjon av mygg befolkningen i fuktige oppvekst og umiddelbar tilgjengelighet til vann hvis en brann må settes ut. Det er også i stand til naturlig kjøle bygninger og kan legge helsemessige fordeler til de med nedsatt immunforsvar.

Fordeler i kvalitet

Kvaliteten på slaktet vann kan ikke slå. Det er samlet inn i sin rene, naturlige form, noe som gjør den fri for kjemikalier ofte finnes i byen vedtekter vann. Det er også gratis å høst, redusere månedlige kostnader med eliminering av en vannregningen. Det er også bærekraftig og naturlig myk på grunn av et fravær av oppløste mineraler og vanlige forurensninger tett

ulemper

En klar ulempe å høsting grunnvann er innsatsen det tar å gjøre det. En spesifikk protokoll må følges for å holde vann trygt, rent og praktisk. Disse inkluderer å utpeke et opptaksområde (vanligvis et tak) for å samle regn, og deretter organisere rør eller kanaler for å rute vann fra taket til bakkenivå lagercontainere. Taket ditt også trenger en avledning system for å holde vannet rent og få tilgang til filtrerings så naturlig lys er i stand til å rense den fullt ut.

Gjør valget

Ytterligere ulemper avhengig av regionen. Hvis du bor i et område som er svært regnfull på en jevnlig basis, er grunnvannet nedslagsfelt ganske enkel og grei. Men i store deler av landet, regntiden er mye mer uforutsigbar, forlater beboere uten en god tilførsel av vann til tider. Forske på kjemikalier som for tiden finnes i lokale vann, samt sanking råd fra naboer og selskaper som spesialiserer seg på regnvann nedbør i ditt område kan hjelpe deg å ta en avgjørelse om hvorvidt eller ikke grunnvannsystem vil oppveie ulempene for deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com