Dendrobium Orchid Droppet Blomster

November 12

Dendrobium Orchid Droppet Blomster


Orkideer er noen av de mest vanlige, utbredte blomster i verden. Mer enn 25.000 forskjellige blomsterarter inngår i orkide, Orchidaceae, familie. Dendrobium orkideer vokse plentifully i varme, tropiske og sub-tropiske regioner rundt om i verden, men de er ikke vanlige hageplanter. Den unike voksende vane dendrobium orkideer gir dem et rykte for å være vanskelig å vokse - men med forsiktighet, kan gartnere nyte disse blomster som potteplanter.

epifyttiske orkideer

Hjem dyrkere kan være mest kjent med terrestriske orkideer, som vokser oppover fra bakken, som de fleste planter og blomster. Epifyttiske orkideer, derimot, vokser på greiner. Til tross for dette unike vekst vane, epifyttiske orkideer er ikke parasitter; de ikke stjele noen næringsstoffer fra treet, eller skade den på noen måte. Epifyttiske orkideer forankre seg til treet med sine røtter, som trekker næringsstoffer fra råtten materie rundt rotsonen. Dendrobium orkideer er epifyttiske.

potting Medium

Dendrobium orkideer krever luftsirkulasjon rundt røttene, og kan ikke bli puttet i vanlig jord. Plant dendrobium orkideer i en lys potting medium, som bark chips eller mose. Plasser potten på toppen av et grunt, grus og vann-fylt brett. Vannet vil gi blomstene fuktigheten de trenger. Ikke plasser potten for nær vegger eller andre planter; igjen, dendrobium orkideer trenger luftsirkulasjon.

Temperatur

Ideelt sett orkideer skal oppbevares i temperaturer mellom 60 og 80 grader F. Dendrobium orkideer kan dyrkes med naturlig eller kunstig lys. Orkideer er følsomme for lysforhold. Når anlegget produserer blomster, men bladverket ser falmet eller bleket, det blir for mye lys. Hvis under blomstringen skjer, er det sannsynligvis fordi anlegget ikke får nok lys.

Vann

Vann dendrobium orkideer med romtemperert vann, og bare når potting media er tørr å ta på. Vann grundig, men lett. Orkideer bør ikke bo fuktig, da dette kan oppmuntre soppvekst og andre problemer. Hvis dendrobium orkideer er ivaretatt regelmessig, vil de blomstrer regelmessig og bringe skjønnhet til innemiljø.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com