Logg Hus dekorere ideer

November 2

Logg Hus dekorere ideer


Enten du eier en logg hjem, eller bare ønsker å gi interiøret en følelse av et woodsy hytte eller en innsjø hus, begynne med å bruke naturen som inspirasjon. Hjemmet innredning av de fleste tømmerhytter refererer sine naturlige omgivelser, typisk fjell, daler, skoger, elver, innsjøer eller strender. Den tradisjonelle tømmerhytte utseende understreker forvitret og distressed naturlige elementer enn blanke og malte overflater, men den oppdaterte moderne log hjem trekker fra innovasjoner av grønn design bevegelse for å innlemme bærekraftige byggematerialer og ombygginger og upcycled elementer for møbler, arkitektoniske elementer, landskapsforming og tilbehør.

Avsluttes

Log Home ferdig typisk markere struktur naturlige byggematerialer. La arkitektoniske elementer som trepanel, tregulv, steinpeiser, takbjelker, veggstaver og bred planke verandaer umalt. I stedet legger en klar lakk for å subtilt lyse overflater eller, i tilfelle av tre flater, en lett farget flekken. Male vegger en kremet tone eller blek gul for å gjøre plass føler lysere, eller en stein grå for å gi en mer rustikk følelse. Eggeskall og matt finish gjør møbler rammer og veggene ser mykere og har mer dybde, men en semi-gloss letter opprydding og kamuflerer bulker og dings.

Møbler

Forleng naturlige omgivelser og materialer av tømmerhus ved hjelp av møbler av tre, bambus, lær, logger og andre naturlige elementer. En stubbe salongbord med et glass toppen har dramatisk stil. For et snev av våningshus stil, upcycle en galvanisert metall hest gjennom å bruke som et badekar eller en hage planter. På kjøkkenet, kan et stort tre pai Safe Haven metallnett screening over åpninger i døren. Fjern kjøkken skapdører for å vise frem stabler av vintage servise, glass sylteglass og keramiske retter.

Tilbehør

Logg boliger vanligvis har ryddig overflater, så utstyre med funksjonelle stykker. En smijern lysekrone definerer stue eller soverom med skulpturelle stil, mens en linje av telys i glassholdere lyser en peis mantel eller et mørkt hjørne på soverommet. Ullen kaste tepper i Indiansk og sørvestlige mønstre gi gulv varme og tekstur. Hang lappetepper på vegger og over senger for et snev av amerikansk folkekunst. Fullfør utseendet ved å fylle interiør med planter, blomster, steinrøyser og vaser av kvister.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com