Hvordan å erstatte ødelagte Vinyl Siding

November 19

Hvordan å erstatte ødelagte Vinyl Siding


Vinyl Fasader er brukt til å dekke de utvendige veggene i et hjem. Det er en rimelig og langvarig alternativ til tradisjonell murstein, blokk eller aluminium. Selv om dette materialet kan forventes å vare i mange år, er det utsatt for skader som ethvert annet produkt. Uvær og skarpe støt kan føre til vinyl til chip eller bulk. Heldigvis er det ganske lett å erstatte skadede vinyl Fasader ved hjelp av enkle verktøy. Den gjennomsnittlige hus kan forvente å fullføre dette prosjektet i løpet av få timer.

Bruksanvisning

1 Finn stykke ytterkledning som er rett over den skadede delen. Skyv en ytterkledning flytting verktøyet i henhold til dette stykket starter nederst i hjørnet. Siding seksjoner generelt har en cutaway på slutten der verktøy som dette lett kan passe inn.

2 Trekk verktøyet for fjerning sakte og bestemt ut fra veggen. Dette bør føre til avsnittet over det skadede området for å komme ut av sted. Skyv verktøyet ned lengden av seksjonen til den er helt fri langs bunnen.

3 Lirk negler som holder den skadede delen på plass med klo slutten av en hammer. Når neglene er fjernet, bør du være i stand til enkelt å løfte og fjerne dette stykket fra veggen.

4 Ta delen du fjernet til et lokale Oppussing butikken, slik at du kan finne en tett kamp. Sammenligne farge, tekstur og korn for å hjelpe deg å gjøre ditt valg.

5 Skjær den nye vinyl til ønsket lengde ved hjelp av et par tinn klipp eller en barberhøvel kniv.

6 Plasser den nye delen av ytterkledning inn i tomrommet og spikre den på plass langs spikerslag. Sørg for å knipse underleppen på plass over spikerslag i avsnittet under.

7 Snap avsnittet ovenfor tilbake på plass ved hjelp av ytterkledning flytting verktøyet. Trekk ned på underleppen med verktøyet for å knipse det over den nye brikken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com