Oat Straw Forberedelse

October 8

Oat Straw Forberedelse


Havre dyrkes primært for sine frø hoder, som gir korn til å mate både mennesker og dyr. Havre halm er et biprodukt av havreproduksjonen som kan tjene ekstra fortjeneste for produsenten uten å bruke mer land. Etter kombinere kutt av toppene av de modne havre planter, stammer den tørre igjen i feltet kan bli kuttet og øste for bruk som dyr sengetøy eller mulch.

Økende og gjødsling

Velg en godt drenert område for dyrking av havre. Ikke bare gjør små korn som havre gjør det dårlig på soggy forhold, men klippet halm vil ikke tørke skikkelig på vått underlag, forårsaker de resulterende baller til mold. Fordi høyere planter med lengre stilker bety mer halm om høsten, noen produsenter gjødsle havre mer tungt for halm produksjon enn for korn bare produksjon. Overdrive dette kan føre til høye planter til å falle over i sterk vind, kalt "losji", redusere den totale halm yield.

administrerende Skadedyr

Prisen på halm er sterkt avhengig av utseendet sitt etter pressing. Mørk, støvete halm er spesielt uønsket for dyr sengetøy, da det kan føre til luftveisproblemer. Pest styring i vekstsesongen bidrar til å produsere attraktive planter for halm. Soppinfeksjon er en ledende årsak til støvete, skjemmende halm, så bruker soppdreper når plantene nå reproduktive eller blomstring stadiet kan gå en lang vei mot å gjøre rene, lyse strå.

klipping

Mest havre halm er et biprodukt av kornproduksjon, slik at halm er klippet på scenen i anlegget utvikling passer for havre innhøsting. Uavhengig av tid for innhøsting, er det imidlertid viktig å tillate havre halm til tørk i feltet slik at det ikke vil forme når øste. De fleste havre halm inneholder åtte prosent fuktighet. Dersom anlegget fuktighet på klippetiden er høyere enn dette, må strå tørke i feltet før pressing. Bønder voksende havre eksklusivt for halm kan fremskynde tørking ved å bruke et ugressmiddel å drepe plantene før klippingen.

pressing

Som høy, kan halm bli øste i liten firkant, stor firkant, små runde eller store rundballer. Små firkantballer er det mest populære alternativet for halm på grunn av deres relative enkel håndtering. Slike baller, som veier 40 eller 50 pounds, er enkelt for de fleste friske voksne å løfte og bære. Bales kan knyttes med naturlig hyssing, plast hyssing eller ståltråd. Den type binding avhenger av individuelle valg og kostnader ved kjøpstidspunktet. Twine er vanligvis lettere for forbrukerne å forholde seg til, siden det kan bli kuttet med en lommekniv eller saks, i stedet for wire cutters.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com