Design Ideer for utendørs planters

October 8

Design Ideer for utendørs planters


Skape en avslappende og innbydende uterom med et utvalg av utendørs plantasjeeiere. Vurdere forholdene i stedet, inkludert soleksponering og gjennomsnittlig nedbørsmengder samt din estetikk når du velger utendørs planters. Planter i containere vil tørke ut raskere enn de som plantet direkte i bakken så pass på å jevnlig kontrollere fuktighetsnivået i dine planters.

Tenk Vertikal

Dra nytte av vertikal plass i design med noen uventede utendørs planter plassering. Støttet opp på sokler, lagvis på trappene for flere nivåer av skjerm eller henges fra lysthus og søyleganger, planters legge ny dimensjon til utearealer. For en enhetlig, se plante en type blomst eller løvverk i hver potte. For å skape et mer variert utseende, veksle en rekke planter gjennom planters og plassere dem på toppen av gjerdestolper, på utendørs karmer, som ligger på en hagebenk eller stablet oppå en stor stein. Hengende planters eliminere rot fra overflater uten å ofre design. Pass på at du skal installere hengende inventar å ivareta sikkerheten.

Bruk berget Items

Tenk utenfor boksen ved gjenbruk gamle eller antikke gjenstander som utendørs planters. Trillebårer, washtubs, urner, kobber potter og leire keramikk bli unike knutepunkter når den brukes til å huse dine favoritt blomster og planter. Når gjenbruk for utendørs bruk, sørg for å forberede fartøyet med dreneringshull dekket med små steiner eller keramikkskår for å tillate riktig drenering. Bruk en blanding av jord og perlite å opprettholde riktig fuktighet nivåer. For porøse fartøy som kurver, enkel sted en mer tradisjonell planter perfekt inne i dekorative stykke.

Varier Materials

Gran opp uterom med oppdaterte planters i en rekke teksturer og utførelser. Populære utendørs planters er ofte laget av plast eller terracotta, men mange andre materialer er tilgjengelige til å låne nytt liv til din design. For en moderne og strømlinjeformet utseende vurdere metall plantasjeeiere i stål, kobber eller aluminium. Den naturlige finish vil eldes med elementer å ta på seg en unik patina over tid. Lag en mer tradisjonell uterom med vevde planters designet for å se ut som flettet kurver, men med kobber fôr for værbestandighet. For en fargerik sprut i utendørs plass, oppsøke fargerike glasserte keramiske planters. Farget keramiske stiler kommer i solide utførelser samt strukturert design og lage et attraktivt tillegg til terrasser og hager på egen hånd eller med beplantning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com