Hvordan Bleed en Air Baseboard Oppvarming

December 1

Hvordan Bleed en Air Baseboard Oppvarming


Varmt vann baseboard varmeovner er en av de vanligste oppvarmingssystemer som brukes i dag. De er effektiv, enkel å vedlikeholde og relativt billig å kjøre. En av oppgavene som skal regelmessig tendens til blødning er systemet for luft. Over tid luft bygger opp forårsaker varmen å gjøre banke lyder og løs effektivitet. Lufting av systemet krever ikke en rørlegger; Dette er en enkel jobb som og gjør-det-yourselfer kan håndtere på en helg ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Skru varmen på 75 grader og la den på i minst en time. Dette vil sirkulere vannet gjennom systemet grundig. Det er best å gjøre denne jobben tidlig i høst når du fortsatt kan åpne noen vinduet for å lindre varmen bygge opp i huset.

2 Slå av varmen og gå til kjelleren eller verktøyet skapet og finne systemer hovedtanken. Tyngdekraften vil nå gjøre jobben blødnings luften ut av systemet som vannet synker tilbake til den sentrale tank. I bunnen av tanken vil være en avtappingsventil. Det vil se ut som en vanlig slangen.

3 Stuff en fille noen inches inn ventilen for å fange noen vann som drypper ut, eller bare plassere en bøtte under ventilen. Mens de nedre rørene vil ha mesteparten av den innfangede er tvunget inn i dem ved det synkende vann, er en viss fuktighet likevel sannsynlig å komme ut av ventilen.

4 Drei ventilen til venstre for å åpne. Som luft og vann som kommer ut vil bli varmt bruk en fastnøkkel til å manipulere ventilen og legge hånden på en fille som en forholdsregel. Luften vil begynne å frese ut. La ventilen åpen inntil vannet begynner å renne ut i en jevn strøm signaliserer at all luften er ute av systemet.

5 Lukk lufteventilen med skiftenøkkel og tørk opp eventuelt vannsøl.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com