Hvordan forbedre kjøling Room Air Conditioners

December 10

Hvordan forbedre kjøling Room Air Conditioners


Du trenger ikke å oppleve en enorm tur i strømregningen i løpet av de varme sommermånedene bare for å holde klimaanlegget kjører hele tiden, ellers betaler en lavere regning og kollaps i den nådeløse varmen. Du trenger heller ikke å oppgradere til en ny, kraftigere klimaanlegget, hvis du føler at din gamle rommet anlegget er bare ikke så gode resultater som det kunne. Du kan bekjempe disse problemene ved å gjøre stua bedre til rette for kjøling, slik at klimaanlegget å gjøre best mulig jobb.

Bruksanvisning

1 Gå gjennom ditt hjem for å finne og tette luftlekkasjer gjennom vanlige steder som mangler gips, sprekker i baseboard listverk, sprekker mellom dører og dørkarmer, stikkontakter og andre hull. Tette sprekker mindre enn 1/4 tommers bredt med en fugepistol og Pat glatt med en sparkel. For større sprekker bruke en spray skum filler. Disse plassene er der kjølig luft rømming og tvinger deg til å holde klimaanlegget på lenger og til en høyere blast enn nødvendig.

2 Bytt apparater i hjemmet som avgir for mye varme. For eksempel, hvis du har en gammel kjøleskap, det kan være å gi ut altfor mye varme, bekjempelse av kjølig luft fra klimaanlegget. Bytt ut glødepærer, som avgir mer varme for lysstoffrør.

3 Installer kult-farget takbelegg og vegg ytterkledning på utsiden av hjemmet ditt, for å redusere absorpsjonshastigheten av varmen fra solen. Shade vinduer ved å plante trær med hengende løvverk eller klatreplanter for å hjelpe blokkere trengende stråler fra solen.

4 Installer persienner foran vinduer for å blokkere strålene fra solen og en takvifte å holde luften i hjemmet ditt sirkulerer. En stor fan i øverste etasje av huset ditt kan bistå kraftfullt i luftsirkulasjon, noe som gjør deg mindre avhengig av klimaanlegget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com