Whirlpool Gold Oppvaskmaskin Feilsøking

January 3

Alle som noen gang har SLED bort på en vask oppvasken kjenner tidsbesparende verdien av en Whirlpool Gold oppvaskmaskin. Dessverre, sparer en ødelagt eller feil Whirlpool Gold oppvaskmaskin du ikke tid i det hele tatt og ringer en reparatør for å fikse det kan være en kostbar forsøke. Ved å lære noen grunnleggende feilsøking, kan du spare deg for tid og penger.

Begynnelsen Steps

Før du starter noen feilsøking, sørg for at du har lov til oppvaskmaskinen til å fullføre sin fulle syklus. En Whirlpool Gold oppvaskmaskin kan kjøre i mer enn tre timer før den er fullført.

Sørg for at du er skikkelig serviset inn i oppvaskmaskinen. Vaskemiddel bør være fri for blokkering, og det bør være nok avstand mellom rettene for vann og vaskemiddel til å flyte fritt.

Hvis oppvaskmaskinen ikke vil starte, må du kontrollere at døren er tett lukket og låsen er låst.

grunn~~POS=TRUNC feilsøking

Hvis oppvasken ikke blir ren, sørg for at du bruker en høy kvalitet oppvaskmiddel. Bruk den anbefalte mengden for din Whirlpool Gold oppvaskmaskin. For mye eller for lite kan hindre dine retter fra å få rent eller la flekker på oppvasken.

Dersom tallerkenene kommer ut fortsatt våt, sørg for at du bruker en skyllemiddel. Whirlpool Gold oppvaskmaskiner er avhengige av et skyllemiddel, så som Jet tørr, for å hjelpe til med riktig tørking av retter.

Kontroller at overfyllingsbeskyttelse flyte kan bevege seg fritt opp og ned. Hvis den er låst, trykker du ned på den for å slippe den.

Avansert feilsøking

Pass på at vanninntaket og avløpsslangene er koblet ordentlig til Whirlpool Gold oppvaskmaskin og vanntilførselen er slått på.

Sjekk strøm til oppvaskmaskinen. Kontroller at en effektbryter ikke er snudd og at oppvaskmaskinen har strøm.

Sjekk også å se om vannforsyning har riktig temperatur, trykk og hardhet. Whirlpool anbefaler vanntemperaturen være minst 120 grader Fahrenheit, og trykket bør være mellom 20 og 120 PSI til for å fylle oppvaskmaskinen. Hvis du har usedvanlig hardt vann, anbefaler Whirlpool hjelp av en skyllemiddel med høy temp alternativ eller installere et hjem vann mykner.

Kontakt Whirlpool

Hvis ingen av de ovennevnte feilsøkingstrinnene hjelpe, ta kontakt med Whirlpool for å få hjelp. Du kan nå boblebad kundestøtte på (800) 253-1301 eller ved å gå til whirlpool.com. Ha oppvaskmaskinens modellnummer og kjøpsdato hånden når du ringer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com