Hvordan forbedre en madrass

October 11

Hvordan forbedre en madrass


En stabil og komfortabel madrass er viktig for en god natts søvn. Å sove på en utslitt eller gammel madrass ofte resulterer i unødvendige tretthet og ryggsmerter. Selv om det er viktig å kjøpe en ny madrass når din blir skadet eller for slitt, det er teknikker du kan bruke til å forbedre din nåværende madrass. Disse trinnene bør bidra til å forbedre komforten og levetiden på madrassen.

Bruksanvisning

1 Sørg for at din madrass og boksen våren er riktig installert. Installere en madrass feil vil betydelig redusere kvaliteten og levetiden til madrassen. Om nødvendig, ta kontakt med butikken der du kjøpte madrassen, og be dem for tips om hvordan du installerer madrassen. I de fleste tilfeller vil madrassen må plasseres sikkert på toppen av en boks våren. Deretter bør boksen våren og madrass plassert på en stabil og sikker seng ramme. Du bør aldri plassere en tynn planke mellom madrassen og boksen våren eller sengerammen. Selv om dette kan virke til å hjelpe med støtte, vil det faktisk føre til skade på madrassen i det lange løp.

2 Flip og rotere madrassen for å hindre seg ut et enkelt sted. Som du sover hver natt, forlater kroppen din et avtrykk i madrassen. Over tid blir dette forlaget avgjort i skummet, og madrassen tar permanent på denne formen. For å unngå disse inntrykkene, er det nødvendig å snu og rotere madrassen på en jevnlig basis. Hvis du vil rotere madrassen, bare slå madrassen så den enden som var på hodet av sengen er nå ved foten av sengen. Flipping madrassen innebærer å snu madrassen opp ned slik at siden du har sovet på er nå vendt boksen våren. For best resultat, rotere madrassen 180 grader hver tredje måned, og vende madrassen hvert halvår.

3 Legg en beskyttende pute på toppen av madrassen for å forbedre sin levetid. En vaskbar overmadrass bør plasseres mellom ark og madrassen. Madrass pads har en rekke fordeler. Ikke bare gir de litt ekstra komfort og mykhet, men også beskytte madrassen fra smuss og flekker.

4 Plasser en pute topp pute oppå madrassen. En overmadrass ligner på en madrass pad, men det gir betydelig mer komfort og mykhet. Den overmadrass kan brukes i tillegg til den beskyttende puten, hvis ønskelig. En overmadrass består vanligvis av dype lag av støtdempende skum eller ned lag. Pute øverste kan plasseres mellom madrassen og sengetøyet for en betydelig forbedring i madrassen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com