Gratis Instruksjoner om hvordan du installerer elektrisk gjerde

November 14

Elektrisk gjerde skaper en psykologisk barriere som holder dyr innenfor eller utenfor et lukket område med sjokke dem når de tar kontakt med elektrifisert gjerdet ledninger. Når du installerer elektrisk gjerde, må du isolere de ladede ledninger fra gjerdestolpene for å holde gjerdet fra jording ut. Koble alltid Energizer og ladet ledninger sammen med isolert kabel produsert spesielt for bruk med elektrisk gjerde, som inneholder tykkere isolasjon enn den kabelen som brukes sammen med vanlig husholdnings kabling.

Bruksanvisning

1 Installer hjørnestolper. Pound stål T-innlegg 24 tommer i bakken ved hver hjørnestolpe sted ved hjelp av en manuell etter driver. Knips et hjørnestolpe plast isolator rundt bunnen av hver hjørnestolpe ca 8 til 10 inches fra bakken. String en enkelt strand av elektrisk ledning gjennom dette settet med isolatorer; Trekk ledningen stramt i hvert hjørne post og pakker det tilbake på seg selv på en sikker måte når du kommer tilbake til den opprinnelige hjørnestolpe for å sikre at ledningen gir en rett markeringsstripe for posisjonering linjen innlegg.

2 Sink the line innlegg for elektrisk gjerde langs ytterkanten av merketråden. Bruk kraftigere stål T-innlegg hvis du vil at elektrisk gjerde for å holde seg på plass for et år eller mer som et permanent gjerde; kjøre disse innleggene til en dybde på minst 12 inches, avstand dem ikke mer enn 20 til 30 fot fra hverandre.

Bruk lette glassfiber eller slitebane-i plast linje innleggene hvis du planlegger å flytte elektrisk gjerde regelmessig, for eksempel for rotasjons beite; kjøre disse innleggene i bakken 6 til 8 inches i trinn ikke mer enn 20- til 25-fot.

3 Plasser en enkelt rad med plast linje legg isolatorer på linje innlegg, med mindre de allerede har innebygd isolatorer. Finn isolatorene på en høyde lik isolatorene tidligere montert på settet til hjørnestolpene. Shove pre-stressede strand av elektrisk ledning gjennom krokene på linje legg isolatorer for å gi støtte til den nederste tråden i elektrisk gjerde.

4 Monter et ekstra sett med hjørne og linje legg isolatorer for hver ekstra ledning du vil at elektrisk gjerde for å ha, avstand dem 6 til 10 inches fra hverandre for å skape et gjerde som er ønsket høyde; avhengig av hva slags dyr du har tenkt å inneholde innenfor gjerdet. De fleste elektriske gjerder har to til syv tråder av wire. Montere ett av settene av isolatorer i en høyde lik skulderhøyde av dyrearter innenfor gjerdet, i henhold til American Gjerde and Supply Company.

5 Træ en tråd av elektrisk ledning gjennom hver av de nylig montert sett av isolatorer. Trekk hver ledning stramt nok slik at det ikke henger ned i mellom stengene for å minimere potensielle jordingsproblemer. På ujevnt terreng, vurdere å legge linje innlegg for å hindre sagging.

Koble de to nederste ladde ledninger i gjerdet sammen med et kort stykke isolert kabel; skrelle tilbake isolasjonen fra begge ender, slik at metallet kabelen kommer i direkte kontakt med gjerdet wire. Koble hver gjenværende gjerdetråd til den ene montert direkte over det på samme måte, ved hjelp av ytterligere deler av den isolerte kabel.

6 Skjær et stykke kabel som lett kan komme fra gjerdet Energizer og elektrisk gjerde. Vipp av isolasjon fra de to kabelendene. Kveile den første kabelenden rundt en av de ladde ledninger i gjerdet; kveile den andre kabelenden rundt gjerdet terminalen på Energizer. Inspiser hver ledning tilkobling for å sikre at det er trygt før du slår på Energizer.

Hint

  • Disse instruksjonene er for grunnleggende elektrisk-wire gjerder. For høyfast wire, må du installere forsterket, kraftige hjørnestolper for å tåle belastningen av den strammet wire.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. Slå alltid av ditt apparat når du arbeider i nærheten av elektriske gjerder. Post varselskilt for å varsle andre om tilstedeværelsen av elektrisk gjerde.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com