Hvordan kan jeg Vask hæren tepper?

October 19

Hvordan kan jeg Vask hæren tepper?


Ull hæren tepper er solid, varm og laget for å vare, men de krever spesiell omsorg når det kommer til rengjøring. Som enhver ull teppe eller genser, vil hæren tepper krympe hvis de utsettes for varmt vann, og kan selv krympe i kaldt vann. Vask dem så sjelden som mulig ved punkt behandle flekker og lufte dem utendørs en gang i måneden. Når du foretar sengen, plasserer en vaskbar ark eller teppe over ullteppe. Snu teppet ned 4 til 6 inches på toppen for å beskytte teppet kanten.

Bruksanvisning

1 Dab noen flekker med en flekkfjerner stick. Svamp området lett med en fuktig klut for å fjerne flekken og vaskemiddel, og la teppet lufttørke.

2 Plasser hæren teppet i vaskemaskinen. Front-lasting maskiner agitere mer forsiktig og har vanligvis mer plass enn topp lastere. Hvis teppet ikke sitte løst i maskinen, fjerner du det. Vask det på en kommersiell vaskeri eller hånd vasker det.

3 Legg en scoop av milde vaskemiddel. Slå på maskinen til den milde syklus, og sette vanntemperaturen på kalde. Legg flytende vaskemiddel til skyllingen, i henhold til pakken. Vasket ulltepper kan føles stiv, men tøymykner gjenoppretter mykhet.

4 Spre teppe ut flat eller henge den på en linje for å lufttørke. Når den er tørr, legg den i tørketrommelen på kul innstilling i 10 minutter for å gjenopprette mykhet.

Hint

  • Les alltid vaskeanvisningene før du vasker ull elementer.
  • Army tepper kan krympe litt selv når vasket i kaldt vann. De er store nok til at en liten grad av krymping, er vanligvis ubetydelig. Hvis dette plager deg selv, bør du vurdere rens dem i stedet.
  • Hvis du ikke bruker hæren teppe for husholdningsbruk, men holde det utelukkende for sentimental eller historisk verdi, tørk rengjør den og lagre den i en seder-lined boks.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com