Skifte Slider dører på en Pella Patio Door

December 4

Skifte Slider dører på en Pella Patio Door


Pella er en ledende produsent av dører for boligbygging. Selskapet tilbyr disse dørene i tre, metall kledd og glassfiber kompositt rammer. Kjent for sin kvalitet og utvalg av funksjoner, inkludert letthet i fjerning og installasjon, og erstatte den glidende enhet av en Pella patio døren etter reparasjon eller vedlikehold følger en enkel prosedyre som du kan fullføre i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Hvil skyvedør enheten flatt på et par sagkrakker.

2. Juster valse hjulmekanismer på begge sider av bunnen av døren enheten ved å skru justeringsskruene funnet i nærheten av bunnen av begge sider av dørkarmen. Drei justeringsskruen mot klokken til den nedre kant av løpehjul stikker ca 1/8-tommers utenfor kanten av dørkarmen.

3 Plasser skyvedør ved siden av terrassen døren ramme på ca. midtpunktet av døråpningen.

4 Ta tak i døren på begge sider av rammen og løft døren enheten oppover til du kan sette inn øverst på døren inn til øvre spor kanal av dørkarmen, deretter sving i bunnen av døren innover til valsen hjul på linje med lavere dør spor. Senk døren på banen, gjøre visse det løpehjul skreve sporet.

5 Juster valse hjulmekanismer ved å dreie justeringsskruer som er angitt i trinn 1 med urviseren, til undersiden av skyvedøren ramme er omtrent 1/4-til-3/8-tomme over baneoverflate. Juster rullehjulet mekanismer like å holde døren nivå, så sjekk dørens vertikale kanten med et nivå for å kontrollere at enheten er i lodd.

6 Skyv døren lukket og kontroller at håndtaket låsen engasjerer riktig i dørkarmen. Juster rammelåsen streik, om nødvendig, ved å løsne de to skruene som holder streiken til rammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com