Attic Ventilasjon & Water Damage

December 19

Siden loft er knapt besøkes av innbyggerne i et hjem, vannskader og andre problemer kan noen ganger gå ubemerket, en fare fordi vannskader problemer på loftet kan bli verre jo lengre de blir stående uløst. Men ved å gjøre noen forsiktige betraktninger angående ventilasjon på loftet, kan du lindre eller noen ganger også forebygge vannskader problemer helt.

Dårlig Attic Ventilasjon

Attic ventilasjon spiller en viktig rolle i både sannsynligheten og alvorligheten av vannskader på loftet. Ifølge en studie av boliger med omfattende vannskader utført av National Research Council Canada, hjemmene med den verste vannskader for alle de som ble observert hadde en kombinasjon av faktorer som alle bidrar til vannskader, inkludert tak kondens, høy loft relativ fuktighet, fuktig loft isolasjon, dårlig loft ventilasjon og mindre enn lufttett konstruksjon på loftet. Vents i boliger som led den verste skaden var enten skitne, dekket opp eller ikke-eksisterende.

Fuktighet og Mold

Når vannet gjør sin vei inn i loftsrommet gjennom utette tak, ødelagte vinduer, lekker avløp eller fra en annen kilde, kan det mette loft isolasjon og gir ideelle vekstvilkår for mugg og jordslag. Som mugg fortsetter å vokse, huseiere noen ganger feilaktig ventilere loftet enda lenger i stedet for bare å bruke ventilasjon som allerede finnes på loftet. Dette tiltaket kan forverre muggproblemer ved å trekke fuktig luft fra rom under inn på loftet, og dermed anspore videre muggvekst og spre en stygg, muggen lukt i hele hjemmet under.

retts~~POS=TRUNC

For å unngå disse problemene, installere loft ventilasjon hvis det er ingen ventilasjon for tiden på loftet. Hvis du allerede har loftet vents, sørge for at de er rene og fri for hindringer som fuglens reir eller bokser foran ventilasjon. Måle relativ fuktighet inne på loftet kan tjene som en indikasjon på hvor godt loft ventilasjon fungerer; høy relativ fuktighet kan tyde på dårlig luftsirkulasjon og kan favorisere vekst av muggsopp inne på loftet. Hvis loft isolasjon blir mettet med vann, kan det må byttes ut for å forebygge vekst av muggsopp og andre skader.

Forhindre ytterligere skade

For å oppnå langvarig forebygging av vannskader på loftet krever ikke bare riktig vedlikehold av ventilene, men fjerning av det overskytende fuktighet som skaper problemer i første instans. Finn og reparere eventuelle taket lekker, lekker avløp eller skadede vinduer med en gang. Overvåk relativ fuktighet og sjekk loft isolasjon for eventuelle fuktighet. Ved å kombinere ventilasjon med eliminering av fuktighet, kan du holde loftet fri fra vannskader på lang sikt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com