Hvordan Reset en Ademco System Master sikkerhetskoden når det er ikke kjent

October 28

En Ademco sikkerhetssystem gir beskyttelse mot hjem innbrudd, men er ikke mer usårbar for en plutselig feil enn noen annen del av elektronisk utstyr. En Ademco system som høres en falsk alarm må bli brakt til taushet. Gjør dette fra kontrollpanelet som overvåker og administrerer alle systemets komponenter. For å nullstille Ademco systemet uten å vite passordet som frakobler systemet, avbryte strømmen til kontrollpanelet, og bruk standardkoden som er innebygd i alle systemene. Den Ademco vil da gå tilbake til normal funksjon.

Bruksanvisning

En tur skillebryteren på sikringsskapet som leverer Ademco kontrollboks med elektrisitet. Ta av dekselet på styreboksen - hvis det er skruene på dekselet, fjern skruene med en stjerneskrutrekker først. Hvis det er en låsing låsen, slipper hengelås på låsen med hengelås nøkkel og fjerne hengelåsen først.

2 Løsne de to kontakt skruene på toppen av batteriet som er inne i kontrollpanelet. Vri av ledningene fra hele kontaktskruene.

3 Ha en assistent stå ved sikringsboksen. Vind ledningene tilbake rundt kontaktskruene etter seks til åtte minutter har gått. Trekk til kontaktskruene. Lukk dekselet og fest skruene eller hengelås, avhengig av hva som ble gjort før. Har din assistent utløse effektbryter for å gjenopprette elektrisk kraft til kontrollpanelet.

4 Trykk på "*" ( "Star") og "#" ( "Pound") tastene på tastaturet sammen - hvis det er et virtuelt tastatur på kontrollpanelet LCD-skjerm, trykker du på de virtuelle tastene på denne måten i stedet. Slipp tastene etter fem eller seks sekunder har gått.

5 Umiddelbart nøkkelen i installatørkode. Finne denne informasjonen i bruksanvisningen som følger med systemet, eller kjøpe den fra off-site overvåking tjeneste som er en del av abonnementspakke som følger med systemet.

6 Tast inn "97" ved datatekstfeltet vises. Skriv inn et nytt masterkode passordet i tekstfeltet som vises. Navigere tilbake til hjemmemenyen. Skriv inn passord for å tilkoble Ademco system.

Hint

  • Kontakt off-site overvåking stasjon som reagerer på en Ademco alarm for å fortelle dem at det var en falsk alarm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com