Hvordan erstatte en effektbryter i et mobilt hjem

September 22

Hvordan erstatte en effektbryter i et mobilt hjem


Hvis du bor i et mobilt hjem, er du ikke immun fra vedlikeholds andre huseiere må forholde seg til. For eksempel kan du kjøre inn i rørleggerarbeid problemer, utett tak eller elektriske problemer fra tid til annen. En av de mest skremmende oppgaver i mange mobile hjem eiere er å erstatte en av sine hjemmet effektbrytere. Du kan vanligvis erstatte bryteren med en like-en er kjøpt fra et hjem forbedring butikken. Alt som trengs er tålmodighet, respekt for elektrisitet og denne guiden. Selvfølgelig, hvis du ikke er helt komfortabel arbeider på elektrisk, bør du ringe en profesjonell til å gjøre jobben. Hvis du bare erstatte en breaker og ikke å ha elektriske panelet oppgradert, så det er lovlig for hus å erstatte sin egen breaker uten å få en tillatelse for jobben.

Bruksanvisning

1 Finn både elektriske panelet på innsiden av mobilen din hjemme og hoved koble på utsiden av mobilen din hjemme. Slå av hoved frakobling av så vel som alle sikringene i panelet.

2 Skru det elektriske paneldekselet på panelet inne i mobile hjem.

3 Inspiser alle ledninger for å sørge for at ingen av tilkoblinger er korrodert eller har områder på ledningen der isolasjonen ser smeltet eller latter.

4 Fjern effektbryter du trenger å erstatte. Dette utføres vanligvis ved å trekke hammeren fra innsiden mot utsiden. Hvis brytere er skrudd til bussen bar (kobber linje som går nedover midten av panelet), så må du skru første tilkoblingen og deretter fjerne breaker.

5 Løsne skruen på kretsbryteren og fjerne ledningen.

6 Installer den nye bryter motsatt slik du fjernet den gamle. Pass på at den sitter godt på plass.

7 Løsne skruen og sett ledningen under den. Stram skruen ned til tett feste ledningen. Gi ledningen en lys slepebåt for å sikre at det er tett og at det ikke vil falle ut.

8 Skru ned terminalskruene på hver av de resterende breakers for å sikre at de er tette. Gjør det samme for skruer på panelets bakken og nøytrale barer.

9 Skru paneldekselet på plass igjen.

10 Leaving innsiden breakers OFF, slår utsiden koble på igjen. Deretter går du tilbake inne og begynne å snu dine brenninger på én etter én.

11 Din makt skal gjenopprettes til den mobile hjem.

Hint

  • Det hjelper å ha en hjelper holde lommelykten for deg mens du utfører elektrisk reparasjon.
  • Slå alltid av strømmen før du arbeider på en annen krets i mobil hjemme.Hvis du har en effektbryter som turer regelmessig, bør du feilsøke kretsen for å sikre at det ikke er et ledningsnett problem et eller annet sted inne i mobile hjem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com