Hvordan Plant Over Septic Leach Fields

September 21

Planting feil typer planter over en septisk leach-feltet (eller "utvasking feltet"), kan føre til kostbare reparasjoner senere. Enkelte planter med dype røtter, slik som trær og busker, kan ødelegge utlutningen feltet. Grunne røtter ettårige og stauder kan legge til landskapet av hva som kan være bare en vanlig gresslette, uten å skade utvasking feltet, og på bare noen få grunnleggende trinn.

Bruksanvisning

1 Fjern alle store steiner fra bakken over utlekking feltet. Bruk roto tiller og arbeide bakken til en dybde på 4 til 6 inches dyp. De fleste septik feltene er på en dybde under 3 fot; Derfor bør det ikke være noen fare for at den grunne varige tiller kan skade en riktig installert septisk felt og dets rør.

2 Rake bakken glatt. Fjern så mange av de mindre steiner som mulig. Jo mer jord er utsatt sunnere planter.

3 Legg potteplanter i et mønster av ditt valg, før du setter dem i bakken.

4 Grav hullene for planter. Fjerne plantene fra beholderen. Sett dem i hullene og pakke jorda tett rundt røttene. Vanne dem inn med hageslange for å fjerne alle luftlommer fra røttene. Hvis du er seeding området, kringkaste frø ved å følge planting instruksjonene på emballasjen. Ulike arter av frø vil kreve spesielle plante priser. Vann fersk sæd før plantene spirer.

5 Spre et lag med bark mulch 3 til 4 inches dyp rundt plantene. Mulch vil holde ugress i å vokse og hjelpe til med å holde på fuktigheten.

Hint

  • Du kan plante på toppen av septiktank selv, men vær klar over at plantene kan måtte fjernes hvis noe arbeid er nødvendig på tanken i fremtiden.
  • Planting over dekselet anbefales ikke som noen septisk systemer kan ha for å bli pumpet annually.Planting en grønnsakshage over et septisk feltet er ikke anbefalt som noen patogener skadelig for mennesker kan vandre opp og inn i planter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com